vilket väder!

Vaknade av att Leon ringde i morse, underbart!

Nu sitter jag här och ska ta tag i plugget som ligger på hög. Det har jag verkligen inge lust med när det är sånt här väder ute, man vill ju bara ut och lapa sol. Men nej, det previlegiet ska jag icke ha idag.

Annars laddar jag bara inför inomhuscupen i Fjugesta ikväll. Kötta!

Ciao!


happy friday!

Nu har jag ätnligen fått tummen ur arslet och gått och bokat körlektioner på körskolan, så nu är det jag som är på g!

Dagen bjuder först på bowling med Pappa, Josse och Viktor, sen blir det Mareiberg och försöka hitta ett par fotbollsskor. Kan bli svårt med tanke på att det finns cirkus tre par skor på damsidan, är ju för tusan skamligt.

Leon ringde mig i natt, snacka om att jag blev glad :)

Nej nu blir det väl duschen, sen övningskörning in till Örebro.

Take care!


crap

Ikväll har jag tränat, Kimmo tar kål på oss med sin styrkebana och sina övningar. Men fan vad det kommer ge i slutändan, känns fint!

På tal om rubriken, det är ju bara, ursäkta språket, skit på tv nuförtiden. Varför ska alla bra serier ta uppehåll samtidigt?

Har varit utan Leon i fyra dagar, känns som en evighet, men det går bara bättre och bättre. :) Love!

www.oceanien.blogg.se - Leon, Markus och Jimmys reseblogg.

Bye.


tristess

Visst är det skönt att vara hemma och ta sovmorgon och bara chilla, men jag fastnar här framför tvn med datorn i knät större delen av dagen. Inte bra. Men idag ska jag i alla fall kenga fyra timmar, fint. Längtar tills Danmark på måndag, ska bli riktigt kul!

Nu ska jag plugga, inte kul att ha ABP i alltför många ämnen.

Hörde äntligen ifrån Leon idag, så det känns bättre :)

Puss hej glad tjej

onsdag

Jag kämpar på. Undra när det kommer kännas helt bra?

sen kväll

Här sitter jag i min ensamhet och känner att jag så här i desperata tider nog borde byta användarnamn på tillexempel bilddagboken. Väljer mellan "saknarleonmestihelavärlden" och "iamaloneihatemylife". Lutar åt ettan.

Skämtosido. Precis hemkommen från fotbollsträningen och är så där skönt trött, kanske blir lättare att somna i natt. Men jag kör på det säkra före det osäkra och tar och bäddar ner mig i soffan, har alltid haft lättare att somna där, känns inte like ensamt på något sätt.

I morgon ska jag plugga, träna och ha utbildning i två timmar. Värt när jag måste gå ut och tillbaka från donken och tjäna ungefär 150 kr...

live your life

nautilus

Japp, provträningen gick bra, så nu har jag nautiluskort. Fint som snuns! Nej men ett stort tack till Leon som äntligen fick (snarare tvingade) mig upp dit. Nu är det jag som ska bli vältränad.

Nu har jag satt syster på att laga mat, jag "lagade" ju korvmedbröd till lunch så nu är det minsan hennes tur. Sen kl 8 blir det träning igen.

Är på skapligt humör just nu, är inte ledsen i varjefall, så lär ju bli att upp och träna så fort jag känner mig nere i fortsättningen.

Nej nu ska jag göra nått vettigare.

Ciao!

crazy

Jag tror jag håller på att bli galen, kan inte fokusera på nått!

tisdag

Var självklart svårt att somna igår kväll, och när jag väl somna som jag oroligt, men det är väl bara att vänja sig.

Dagens planering är plugg fram till fyra, därefter byta om och kila upp till nautilus för provträning, Leon tänkte så rätt när han tyckte att jag kunde träna för att inte tänka så mycket! Sen efter det blir det snabbt hem käka lite grann och iväg till köping för fotbollsträning.

hold on


later

Nu känns det lite bättre, men kommer nog bli svårt att somna ikväll! Snart ringer Leon från första mellanlandningen i London. Känns så overkligt. Hoppas han har det bra och kan sova på flyget till Hongkong i natt. Vid halv åtta bär det iväg till Götlunda för träning, ska bli skönt att ta ut sig, känna lite endorfiner.

104 days

Ha en fin kväll!

det gör ont

Blev en lång natt omslingrad med Leon. Orkade inte följa med till Arlanda, var tillräckligt jobbigt att säga hejdå på Leons trapp. Nu känns det åt helvete. Men jag kommer bara tillåta mig själv att vara ledsen idag eller max i morgon, sen ska jag leva mitt liv. Han kommer ju hem igen. Älskar dig Leon!

I could stay lost in this moment

Söndag den 22. Vilket innebär att Leon åker i morgon. Helt sjukt. Men jag är inte ledsen än, tror att jag har förlikat mig med tanken att han kommer vara borta, men att han faktiskt kommer hem den 7:e juni och gör mig hel igen. :)

Idag blir det bara att käka god mat hemma hos Leon och umgås med hans familj + mackan och jimmy. Blir trevligt.

Nej nu ska jag hoppa in i duschen.

Ta vara på varandra.

Hejs!

im in love!

Åhh, igår fick jag en present av mysen, det var ett present kort så att jag kan träna på nautilus i ett halvår! Snacka om att jag blev glad. Han slutar aldrig att förvåna mig. All kärlek till honom :) Så nu är det jag som har provträning på tisdag kl17. Nu ska jag allt ha och göra när han är borta.

Nyss tränat, var seg och har träningsverk sen igår, men alltid lika kul med fotboll! Igår så blev det inge mat ute, utan det blir ikväll i stället. Vi passade på att se Yes Man, har hört att den ska vara dålig, men det var den enda som gick i köping. Men hey, snacka om rolig film!

Nu dusch.

enjoy

baby think twice

Just nu känner jag hur bra jag mår, TROTS att Leon åker på måndag. Jag menar hallå, det är typ 100 dagar kvar till studenten, jag har världens goaste tjejer, en pojkvän som älskar mig (okej han kommer vara på andra sidan jordklotet men det räknas i alla fall), jag kommer att få spela fotboll i div.3 i år, åka till Danmark och spela ännu mera fotboll, åka med klassen till Paris, och massa massa annat!

Just nu är jag helt färdig, Helena körde hårdare än vanligt, vi var en stark styrka på 5 som kämpade. Eloge åt oss. Nu duschen.

you are my man.

snälla

Döda mig, jag har filosofi! Man blir ju fanimej dumihuvudet.

Snart är det lunch och efter det religion och idrott. Sen käka ute med sötisen.

Leon är det bästa jag vet!

Puss

kväll

Nej, fick ingen utbildning idag, nån hade blivit sjuk och då kunde jag helt plötsligt inte få min utbildning. Men, fick två estra timmar att jobba på lovet, så blev väl liiite bra trots allt.

Nu är jag helt slut. Jag som vill vara världens roligaste, gladaste snyggaste flickvän när jag ska till Leon sen, I wish, jag kommer antagligen lukta flott, ha flottig hud och vara så där grymt trött att jag somnar så fort vi satt oss framför tvn. Han måste allt älska mig ändå.

I morgon väntar en hel dag, som avslutas med idrott. Snölekar och aerobox står på schemat! Förse om min hosta ger sig, hoppas hoppas, för när helena kör aerobox så är det hååårt!

God kväll.

mysfrukost

I morse hade jag sovmorgon så jag och Leon slog till på en mysfrukost med baugetter, fin skinka och juice. Bra start! Sen såg jag svenskarna ta vm silver i mixstafetten, det är fan skit spännande med skidor!

Nu ska jag kila iväg till skolan, matte och Sv c väntar. Efter det har jag utbildning på donken, ska ÄNTLIGEN få lära mig boppen. Ska bli skoj.

Hade.

här igen

Några dagar sen sist. Har varit krasslig, och hostan är ännu inte borta, jag som vill tränatränaträna! Mend et kommer väl tid för det också.

Idag har jag varit duktig i skolan, trots en fy jäkla huvudvärk. På religionen kom en kille från hare krishna (hindusik sekt) och skulle prata lite med oss. Där kan man snacka om mysig kille. Han kom in i sina filt tofflor, hade en såndär typisk munk utstyrsel, typ ett vitt lakan och på överkroppen en hel go filt. Inte nog med detta, utan lilla korta munken satte sig på kateden och sparkade med benen. Han får mer än gärna komma och mysa på en annan religions lektion. Annars hade han inte mycket vettigt att säga.

Nu ska jag ringa lejon, han åker på måndag!!

Love!

ett stort grattis

till allas våran viqy som bastar 19 idag! :D


fy fan vad vi är bra

Japp, första studentfesten ikväll i köping. Börjar bli taggad trots hostan. Nu har jag städat igenom hela garderoben på jakt efter min axelbandslösa bh som viqy skulle låna, men den fanns inte att finna! Men det kom ju en städad garedrob ur det, så jag är nöjd.

Känns skit najs att ha en kille som är 20, han ska liksom bara kila förbi systemet efter jobbet för att köpa lite dricka till mig att förtära ikväll. Fast iochförsej drar han iväg till Australien om cirkus en vecka, så funderar på att investera mina sista surt förvärvade slantar till att skapa ett litet förråd av alkohol, så att man kan festa järnet ivår.

Nu ska jag kila upp till Sippan och laga iordning mat till idrotten i morgon, Ullis joinar också.

Hoppas vi ses ikväll!!!!

yes

Jag lever, men det är knappt. Förkyld och hostig plus att jag verkligen börjar fatta att leon åker om tio dagar...

Nej nu ska jag in i duschen lite snabbt sen blir det skolan, bra av mig.

Hoppas alla har det bra.

evning

Jag är såå trött, helt färdig som människa helt enkelt. Inte visste jag att det är så jobbigt att bowla.

Strax: Kina mat med Leon


taco&bowling

Försov självklart i morse, vaknade halv 9 hos Leon, träningen skulle börja 9 och jag skulle hinna hem och packa och äta frukost. Jag hann, skräll.

Nu väntar tacos och bowling i köping med laget, najs!

Over and out

soft

Har precis kommit hem ifrån jobbet. Var egentligen inte schemalagd, men eftersom jag bara blivit schemalagd totalt 8 timmar i hela februari så är jag därmed tvungen att tacka ja när de ringe roch frågar om man vill hoppa in och jobba. Kul att man kommer kunna planera nått den här månaden. Tacka vet jag rutiner.

Nu har jag duschat bort allt flott, eller ja, det känns som vanligt fortfarande som att man har litervis med flott i porerna som bara väntar där och passar på att komma ut igen så fort man sminkar sig. Tur att man redan har karl. Senare blir det filmmys med mina bästa i Jacks mormor&morfars hus, snacka lyx! Och jag vet vilka som ska förfesta där innan studentfesten på torsdag!!

Nej hörrni, ha en bra fredagskväll.


moneymoneymoney

Blogg världen är en riktig guldgruva, för vissa lyckliga. Som Kenza, säkert världens bästa tjej men att få ut 150 000 kr en bra månad är ju sjuka pengar! Här lägger hon ut bevis - http://kenzas.se/2009/january/svaren-del-1.html#comment Jag ska börja planera på mitt stora genombrott här i blogg världen, så kanske man kan få ute liiite mera än i dagsläget med extra jobb på donken...


kväll

Usch, jag är helt slut som människa. Skulle helst av allt bara vilja ligga i fosterställning långt in i min säng resten av kvällen. Men så kul ska vi inte ha. Nu blir det duschen, sen hem till Leon, undra om jag ska svänga förbi lild och köpa med mig nått gott. Det är rätt lätt att göra Leon nöjd, gladast blir han av ett paket varma koppen. Skönt att karln inte är dyr i drift!

Har läst ut en bok idag. Men jag blir så irriterad på sånna slut, man fick följa en tjej och hennes man, de hade försökt skaffa barn i evigheter men lyckas inte och de blir olyckliga, mannen är otrogen och på sistasidan bestämmersig tjejen för att ta ut skiljsmässa för att göra mannen lycklig. Det är slutet, att hon bestämmer sig för det. Jaha och sen? Blir hon lycklig? Vad tycker han om hennes beslut? Skiljer dom sig överhuvudtaget? Nej tacka vet jag riktiga slut.

Nu har jag tagit helg. Fint.

På återseende.
ajan


uuh

Är så jävla skoltrött. Måste rycka upp mig! Blev ingen skola idag, hittade helt enkelt inte orken. Men nu ska jag plugga som en tok hemma resten av veckan.

15.02



Ibland önskar man att man bara satt i en paracailing med den man älskar mest.
happyface

ledig

Studiedag idag, sitter fint! Skolan har lite taskig planering, som vanligt iochförsig, för jag som missade Strindbergsprovet ska snällt gå iväg till omprovstillfället idag mellan 14-16. Eh, det ska väl gå relativt smärtfritt.

Efter det får vi se om jag och Leon kommer iväg till Örebro. Är sugna på bio, var ju hur länge sen som helst, sen ska grabben försöka hitta en backpacker ryggsäck till Australien. Kan bli spännande.

Nej nu väntar kycklingpytten i ugnen, gött!

namngenerator



Johanna och Kasper, ja är ju faktiskt fina namn, men jag har väl som alla andra hemliga framtida namn till mina barn. OBS. lägg märke till att det är 11 män i Sverige som heter Johanna, stackars satar.

http://www.svenskanamn.se/namn/namngenerator

winners



glädje :)

god morgon mina vänner

Idag är det kallt ute och i morgon väntas en snöstorm, kan bli rätt mysigt. Plus att då har man en anledning att inte behöva gå utanför dörren på hela dagen.

Just nu har jag staden&framtiden, efter det kultur historia. Sen ska jag göra något ovanligt, jag ska hem och vårda sjukt barn. Nej inte mitt barn, utan Elisa Leons lillasyster är jätte sjuk och hennes mamma jobbar så då ställer jag upp för laget och går hem och pysslar om henne. ´

Ha en bra dag.

ett gott skratt förlänger livet

Jämt när man läser www.spiderchick.blogg.se får man sig ett gott skratt. Heja spiderchick!


you are the better part of me

Den 23 februari åker Leon till Australien och blir borta till den 8 juni. Jag kommer vara halv i över tre månader. Men vi kommer klara det och sen har vi all tid i världen tillsammans efter det.



Nej hörrni, nu ska jag över till sötisen och ta tillvara på honom. :)

tillbaka till..

..verkligheten efter en mycket bra helg! Först mys med Leon i fredags. På lördagen lagade jag mat till Leon och hans hungriga kumpaner, jag tror att det smakade rätt bra. Sen dök Hanna upp, vi käkade donken&godis och kollade på Madagaskar 2, tummen upp! Sen till helgens största, Aros champions leag cup på Swedbank Park. Åkte dit klockan 8 på morgonen och återvände klockan 7 som segrare med världens buckla! Vi är så jäkla bra. Så idag sitter träningsvärken där man kunde förvänta sig, plus att jag har fått ont i halsen. Kanske inte är så konstigt iochmed att vi spelade i minus fem grader sen blev man kall och varm om vart annat. Men det är smällar man får ta!

Den här veckan blir soft. Ledig onsdag OCH fredag, gudarna är bra generösa ibland.
Nej nu blir det plugg.
Bye bye.