new years eve!

Sista dagen på året. Jag håller med alla andra och säger att året hat flygit iväg. Ikväll blir det att fira in det nya året med mina bästa plus mattias&kim. Kommer bli massa god mat och dryck. Dock blir det rätt lugnt för mig börjar jobba tolv i morgon.

Åh vad våren kommer bli kul! Helt sjukt. Först sälen, en danmark på träningsläger, Paris i vår, när värmen och grönskan har kommit, balen och ofcourse studenten!

Nej nu ska jag fixa mig det sista. Passar på att önska alla en underbarkväll och ett gott nytt år!


tisdag

Tokkul igår. Blev en sen kväll somnade inte förens 4.

Idag mår jag som jag förtjänar. Eller ja typ, är ju liiite orättvist kanske att jag inte har någon gallblåsa och att jag då typ blir dubbelt så bakfull som alla andra. Nej världen är inte rättvis!

Nu sitter jag och laddar hem Björn Gustafsson - ett livsverk.

Hade!


20.22

Blir att förtära alkohol med några av mina bästa ikväll. Kommer bli najs. Länge leve spontaniteten!

sooondag

Just nu känner jag mig rätt nere. Är trött på människor, allt skit som går på tv, mig själv, pappa och tamigfan lovet. I morgon kan jag fan inte sova till 11 som alla andra dagar det här lovet. Och inte kommer jag in till mellandags rean heller. Ruligt.

Och inte händer det nått på nyår, leon ska ut till calle så blir ensam på tolvslaget. Varför kan inte vår generation planera något nångånt?!!?!

Nej nu ska jag ringa leon, vill inte han hitta på nått så går jag och lägger mig.
Just shoot me.
Eh.

that's life


annandags cupen

Götlunda if blev efter en lång dag segrare med alla matcher vunna och noll insläppta mål. För bra!

Nu är man rejält seg så jag och leon kollar på film, mysigt. Shit vad jag har ätit den här julen. Tre julbord på julafton, i dag otroligt god kalkon som leons låtsas mamma bjöd på, och i morgon åter igen kalkon hos hans faster. Kommer nog bli hungrig igen frammåt påsk, om jag har tur.

Nyår stundar ju också snart, paniken börjar infinna sig. Vad ska man göra, äta, ha på sig? De reder sig nog. Förra året var ju så jäkla bra, blir rätt svårt att slå faktiskt.

Nej, nu väntar filmen.
Hörs!


23 december

Dan före dopparedan, och mormors födelsedag. Har alltid firat henne stort. I år var Leon med och han överlevde de årliga julsångerna med mormor klinkandes på pianot. Låter säkert rätt töntigt, men det är jul för mig.

Nu har jag precis slagit in de sista julklapparna och ska kila iväg och sova hos Leon. Mys! I morgon bitti blir det först frukost där, sen följer Leon med till mormor för julmat och tomte, sen vidare till farmor för fika och julklappsbyte, sen avslutar vi kvällen hos hans mamma för mer julmat och julklappar. Blir en del farande, men samtidigt vill man ju träffa alla så då är det smällar man får ta.

God jul!

dan före dan före dopparen dan

Japp måndag, två dagar vkar till julafton, vilket är ungefär det bästa jag vet. Låter som en klyscha, men älskar att ge julklappar. Åh. :)

Helgen bestod av träning, umgänge och jobb, mycket trevligt.

Ikväll blir det en lite tidig uppesittar kväll ute hos Ullis. Ska bli mycket mysigt, tror att Sandra skulle hänga på också! :)

Nu ska jag julpynta mitt rum.

dagens pucko

Synvilla

En konduktör och en lokförare jobbar tillsammans på ett passargerartåg som traffikerar sträckan Burlington - Santa Fe.

De båda männen stod tillsammans i styrhytten då tåget rullade in på en stor bangård. Till en början såg allt bra ut.. Sen kunde de båda till sin växande fasa se hur ett annat tåg kom körandes rakt emot dem. Lokföraren kastade sig på nödbromsen och tåget började skrikande och med flygande gnistor sakta farten. Men det gick fortfrande för fort. när det andra tåget bara var 50 meter bort gick fortfarande deras tåg i 40 km/h, de båda männen tittade på varandra och skrek:

"HOPPA!"

Sen hoppade dom. De hoppade rakt ner på banvallen. När dom låg där med blåmärken och skrapsår kunde de se föraren i det andra tåget förvirrat titta ut genom styrhytten när hans tåg paserade förbi på ett helt ANNAT spår, några meter till höger.

De båda puckonas tåg fortsatte förarlöst i ytterligare 800 m till innan det kraschade rakt in i en säkerhetsbarriär- De båda är numera arbetssökande.

fint!

Sista skoldagen i morgon, och jag har bara två lektioner, och lite julbord på det! Sen tar jag officiellt jullov, som jag har längtat! På fredag har jag och mysen bokat buss till stockholm för en heldag med julklapps shopping. Hoppas det infinner sig lite mer julstämmning iochmed det. Ska bli mysigt hur som helst. Den här veckan är jag duktig och jobbar mycket, behövs ju rätt mycket pengar i vår, så det här behöver jag. Igår jobbade jag tre timmar, idag fyra, på lördag fyra och på söndag nio.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen kommer Leon hit. Undra om jag ska utmana honom i poker? Jag börjar få in snittsen.

Take care!

hej!

Hej!

Rejäl blogg torka här. Ville egentligen bara säga att jag lever.
Är helt slutkörd efter helgens projektarbete, plus att det är en mördar vecka i skolan.

Får kämpa på, bara fyra dagar kvar till jullovet. Wonderful!

Tja, hejrå, tjabba, tjena, hej.

kevin eller alice?

Jag säger Kevin, den killen är född till att stå på scen. Alice är inte dålig hon heller, men inte samma klass. Heja heja!

I morgon har vi projektarbete. Marknad och loppis i medborgarhuset, kom dit och fynda. :)


isn't it ironic

Ibland blir man så irriterad på sig själv. Alla mina kompisar skulle vara med sina respektive i kväll så jag tänkte att då kan jag toffla mig med leon med gott samvete. Men då ringar jag leon och han säger "nej men Mackan är på väg hit". Då blir jag egentligen glad för hans skull för det är ju skit kul att han kommer och hälsar på. Men ändå blir jag sur och får inte alls fram något bra att säga om det i telefonen. Det där måste vara nått jävla flickvänssyndrom! Aja, får väl visa mig på min bättre sida om han ringer senare.

Kul kväll det här lär bli!

Ring gärna.


dreams

I natt när jag sov hos Leon vaknade jag vid fyra ungefär efter att återigen ha drömt att Leon och jag gjorde slut.

Jag - leon?
Leon - mmh
Jag - kan inte du hålla om mig?
Leon - visst, vad är det?
Jag - jag drömde så där otäckt igen

Sen sov jag gott igen.


morgon

Inatt drömde jag att Leon dumpade mig för nån fotomodell. Och nu sitter den där ledsna känslan kvar. Blir alltid så när jag drömmer realistiska ledsna drömmar, inte så skoj.

Nu ska jag in u duschen och sen blir det skolan, trots feber och förkylning. Monika kan slänga sig i veckan med sin jävla från varolapp, jag är ju duktig!

puss

kväller

Det är så himla frustrerande när man sätter sig ner för att skriva en uppsats om Venedig, men det enda man hittar är info om vilket flyg som är billigast ner dit typ. Ibland önskar jag att jag kunde mörda google. Nej men jag har väl knåpat ihop en och en halv sida. Får väl försöka hitta mer fakta i morgon i skolan.

Mår fortfarande bra kasst. Sov tre timmar på eftermiddagen. Men jag måste till skolan i morgon, måste gå på religionen sen är det MASSA kvar att fixa till projektet i helgen. Bra lägligt allt kommer hela tiden.

Nu ska jag göra mig i ordning och sätta på nån bra film i min ensamhet. Vill ju mysa med Leon.

you are the better part of me

volleyboll turnering

Fan vad bra vi var sista två matcherna, nästan så man blir lite stolt. Snöppligt slut i semin bara. Men men.

Nu mår jag kasst. Har 37.4. Är feber för mig annars har jag aldrig över 37 grader! Kom ju lägligt. För det är ju inte alls så att jag har tre stora arbeten till på fredag och projektarbete hela helgen...

just like the ones I use to know

Japp idag fixade vi brottardräkterna till i morgon, stort tack till Leo och Lova. Ska ses hos mig redan halv 9 för fix och tagg. Skulle va rätt grymt att ta hem det i år igen! Kul dag ska det bli i vilket fall som helst.

Har knegat några timmar på kvällen, soft att jobba vardagar.

to do

Gar så grymt, as, sjukt, galet, mycket att göra den här veckan. Här kommer en liten to do. Känns skönt att göra sånna, då har man lite mer koll.

- Ett stort arbete om Venedig
- Ett gigantiskt arbete om Babylons hängande trädgårdar
- Ett arbete om någon konflikt i världen
- Allt med projektet
- Matte
- Skriva om Charlotte Bronté
- Jobba hela kvällen i morgon
- Volleyboll turnering
- Prov i internationella relationer
- Hinna sova
- Kanske hinna äta
- Aldrig hinna roa mig?
- Möjligtvis hinna tänka på Leon

Nej nu ligger jag ungefär 10 min och 25 sekunder efter i min planering. Japp, där rök chansen att hinna duscha i morgon. Jag ska aldrig ta den lätta vägen igen.


god morgon

Igår somnade jag så fort jag lagt huvudet på kudden och vaknade inte föräns alarmet ringde för trejde gången i morse. Detta bådar inte gott inför stundande vecka.

Nu ska jag iväg på fotbollsträning, kan gå bra eller helt åt helvete. Men kul brukar det vara för det.

Hörs och syns!


färdig

Äntligen är knäcken klar. Stod och rörde som en idiot i över 40 min. Knäck är en konst, bara vissa utvalda som behärskar tekniken. Eller inte.



Fortfarande fasst. www.spraydio.se/jul

dålig humor

Har alltid kul med mina vänner, men antar att vi har sjukt dålig humor. Som i fredags när alla på idrotten skulle trampavatten i fem minuter.

Jag - Det är farligt om man börjar skratta nu
Linn - Haha ja.
Amanda - Ja man skulle drukna direkt
Linn - Ja då är man ute på djupt vatten
Amanda - Farligt vatten

Därefter skrattade vi gott och drunkade som förutspått.

snor

Jag har alltid velat kunna prata två språk flytande. Ni vet en sån där stentuff unge som snackar varnat ord svenska och varanat ord engelska med sina päron. Så på tal om språk så ska jag ge er dagens norska ord.

Snor - rep

granny

Min mormor är rätt rolig. Inte nog med att hon kallar Leon för Egon och mig för Astrid, hon är rätt seg också.

Mormor - Vad gjorde du igår då?
Leon - Jo jag var hos min kompis Carl
Mormor - mhh
Leon - Dom bor ute på en gård så jag fick hjälpa till med fåren, de hade rymt så vi fick jaga in dom igen.
Mormor - Jaha, så din pappa har ett får?

Söttant det där. Kärlek åt henne. :)

most wonderful time of th year

Ikväll ska jag utföra uppdrag "knäck bak". Förra året gick det i lås så att det bara skrek om det. Världens goaste knäck skulle jag vilja påstå. Så där lagom sega så dom inte fastnar i pappret men de var ändå långt ifrån hårda. Undra om jag ska fråna Leon om han vill va med? Men han lär ju i alla fall inte vara till någon hjälp, men han kan ju alltid stå för underhållningen. Han är verkligen en katastrof i köket, som den gången vi skulle göra muffins och han stoppade fingret i elvispen med flit. Han skulle ju "bara testa".

Jag har fortfarande ont i öronen efter kylan när jag var ute och gick. Bestående men?

Ciao!

sunday

Det är återigen söndag. Helt sjukt vad tiden går fort. Idag är jag trött, ja de var ju ovanligt. För jag stängde jobbet igår, och var hemma halv 2, det är ju inte rimligt.

Idag tänkte jag ta ut ville och min ipod på en långrunda, kan bli skönt!

trött

Jag är alltid trött nu för tiden, men värre än vanligt idag. Skulle kunna somna här rakt upp och ner på köksstolen för tusan.

Så jäklarns kul det var på fotbollsträningen. Finns nog inget bättre...

Ikväll ska jag jobba 17.00-00.30. Inte speciellt kul men jag behöver pengarna.
Kom och hälsa på.
Make my evning.

ten things 2

Uppföljare brukar vara sämre va?

1. Jag har haft tandställning.
2. Jag har haft en afrikansk hudsjukdom, som gjorde att jag tappade hår på huvudet. PS är borta nu.
3. Jag har spelat fiol.
4. Jag har haft en tvilling, ett missfall.
5. Skulle många gånger kunna döda för choklad
6. Samlade som liten på kapsyler, fan va skoj?
7. Jag har som mest vägt 57 kg.
8. Jag har som minst vägt 2.6 kg.
9. Jag har spelat fotboll sen jag var sex.
10. Vill bli mäklare.

Enjoy.

klockrent!

Undrar om jag får skriva det här här? Men men mina 7 dagliga läsare så lär ju inte jorden gå under. Jo tänkte liksom berätta vad mitt lag ska vara på volleyboll turneringen på onsdag! Hela gymnasiet, plus några pluttiga nior, får bilda egna lag i form av kvinnliga, manliga eller mixade. Jag och mina kompisar funderade ett tag på om vi platsade bättre i den mer testosteron stinta gruppen men kom fram till att vi nog trots allt passar bättre i tjejklassen.

Förra året hade alla, läs vi i vårat lag, skit kul åt vår ut klädnad. Vi var filmjölk. Filmjölk liksom. Alla var helt vita från topp till tå. Askul tyckte vi, men antar att det bara var vi som fatta. Men i år är vår i idé rätt skojig faktiskt, kan gå hem. Måste förklara då för att alla ska förstå poängen att på vårt gymnasium finns ett brottar gymnasium och brottarna brukar alltid bilda minst två lag, de är skit bra och ser ju liksom redan vid första anblicken rätt skräckinjagande ut med de där musklerna. Brottarna har alltid sina brottar trikåer på sig. Men va fan tänkte vi, att vi akn ju låna sånna dära trikåer och döpa vårt lag till brottarna. Tänk er följande situation:

Speakern säger att nästa match ska lag 3 möta brottarna.
Shit tänker dom då brottarna, fan de blir ju svårt.
Men då skuttar vi in i våra brottar trikåer och visar våra bleka kroppar och jag kan lova att vi inte alls ser skräckinjagande ut. Hahahha. Kommer bli så jäkla klockrent!

Ps. vi vann ju förra året, så lär försvara titeln i år!

it's sad but it's true

Inte kul att vara jag just nu!
Fan.

fiin

Sitter i datasalen med Limpan, gustav och Leo. Spelar jullåtar, skrattar gott och kör flaggspelet. Att en stundande tripp till donken nalkas försämrar ju knappast humöret. Najs dag.

Har varit så jäkla effektiv de här två dagarna och min todo lisa har fått massa kryss.

Hej, tjabba, tjarrå, hej.

kh

Kh står för kultur historia, jäkligt intressant kurs faktiskt. Just nu håller jag på med ett arbete om De hängande trädgårdarna i Babylon. Men jag är lite skeptisk till detta, trots att det ahr klassats som ett av jordens sju underverk en gång i tiden så finns det inga bevis på att det verkligen har funnits. Konstigt. Heja arkeologin!


De hängande trädgårdarna i Babylon

Just ja, jag skrev ju nationella på för middagen. Vilken pers. Jag valde att skriva en text till överskriften "Religion och tradition", riktade in mig på jul firandet som nalkas. Passade mig bra.

I eftermiddag blir det en massa plugg. Tänkte även ta mig ut och springa.

tisdag

Hej där ute.
Är ju ett sånt jäkla väder. Trist! Tänk om det vore snö i stället...

Nu ska jag skriva klart min bokrecension och sen blir det mat och mys hos Leon.
Är där nu, men han sov på soffan så jag skrev en liten söt lapp till honom om att jag var på övervåningen.

I morgon ska jag skriva nationellt svenska prov, bevare mig väl.

Chipp

feeling

För att riktigt få den där julkänslan så brukar jag lyssna på julradio. http://www.spraydio.com/jul/. Kan vara något av månadens tips.