Forget sounds good

Låt mig glömma honom, nu. Inte för att jag fortfarande tycker om honom, men han finns jämt jämt där. Helt galet!


Vår

Ja, det är tusan vår när man kan sitte ute i linne en hel eftermiddag. Fåglarna sjöng, och jag satt på en bänk och pillade i Lindas hår. Bus. Kände tillochmed att jag fick lite färg, inte helt fel inte. :) Så idag är allt, lite lite positivare. Men har i alla fall ett svenska prov som väntar i morgon, gaah!

Disco inferno

Lil' mama show me how you move it,
Go ahead put ya back into it,
Do ya thang like there aint nothin to it,
Shake... shake... shake that ass girl.

Kan inte ro för det, så fort jag hör nån party låt så tänker jag på Hanna. Bara för att hon är den galnaste, roligaste, bästa människa jag vet, på ett ungefääär. Umgicks i alla fall med henne igår kväll. Satt först otroligt för lång tid framför datan och försökte ta reda på om det skulle hände någe kul på kvällen. Och inte fick vi festa den här helgen heller.. Men vi överlevde. Kollade film, först hos Chrille sen vidare till nästa ställe. Mycket trevligt!

Och idag är det söndagar, jag gillart inte! Har i alla fall varit lite hurtig och varit ute och gått en sväng med mamma och vovven.. Undra om man skulle pallra sig ut och sätta sig i solen ett tag? Jo, låter lockande.

It will never be the same again, and it scares me..

Skolavlsutning -06

image11
Är på sätta-ut-gamla-bilder humöret. Ohja. Här är i alla fall jag och Mickis, när jag slutar nian. Och snart är det jag som får lämna blommor till Mickis. :) Det var en bra dag det där trots allt, kände mig faktiskt riktigt fin. Fasst att se mig i klänning, uppsatt hår och med klackskor lär inte hända så snart igen, hehe.

säfsen -04

image10
Januari -04 var familjen och Welin's en weekend till Säfsen. Hittade den här bilden därifrån och kunde inte låta bli att lägga ut den. Jag, Mickis och Josse iförda pjamas. Snacka om små, trots att de egentligen inte är så tok länge sedan. Men den resan är ett kärt minne. Men alla skidåkning, ätande, pulkaolyckor, skratt och allt. :)Tyvärr fattas Petra på bilden. Bus!

Good days

Har varit ledig torsdag och fredag. Riktigt skönt. Och dagarna har varit toppen, filmtittande med kanon människor bägge kvällarna. Jag har haft det mys, helt enkelt. Igår så var vi i alla fall; Linda, Amanda, Micke, Roy, Filip och Martin. Blev tillslut att vi delade upp oss vid två tv apparater, hehe. För bägge grupperingarna vägrade lämna sin soffplats. Så Amanda och jag fick se "Rock Star" för andra kvällen irad. Inte nån höjdare kanske, men sällskapet var det ju inget fel på. Jag mår bra i deras sällskap, det är helt gaaaalet. Och det kan inte bli mycket bättre om man somnar i en dubbelsäng tillsammans med en loppa och en tuss.. :)

Blir myskväll hemma, även fasst jag inte äns gillar tanken. We are not a real family anymore, please get that soon? Det är bara att stå ut, och så ska jag vara stark och inte äta någe godis eller chips, har blivit på tok för mycket med sånt på sistonde. Sen i morgon blir det match, underbart! Är tok sugen på att spela, har inte rört en fotboll på över en vecka ju. "Fotboll är ett sätt att leva"

filmmys

Yes, kvällen och natten ska tillbringas hos Linda och kolla film, inte helt ovanligt;). Kommer massa bra människor så jag är glad. Eller jag blir glad och jag får plats i soffan, eh den paxar jag frånochmed nu!


I'm on my way

Fick jobbet på Mc Donalds. Det känns kanon, äntligen nått som går min väg! Och pengarna kommer väl behövligt, kommer få köpa mycket nya saker efter flytten. Än till bra sak är att Linn - nära vän, klasskompis och lagkamrat - även fick jobb där. Så vi får gå utbildningen tillsammans, vi kommer inte slippa ifrån varandra inte. ;)

Goodbye Lenin


Jo jag var då hemma ifrån skolan igår, pga sjukdom. Då missade jag när resten av tysklandsskipparna kollade på Goodbye Lenin, och diksuterade frågor till filmen. Sen är jag så bra att jag pallrar mig till skolan idag, trots feber, vad gör man inte för att få slå Hanna? ;) Skämtosido. När jag väl kommer till skolan idag får jag reda på att jag måste se filmen hemma, och skriva ner alla frågorna som tysklandsskipparna disktuerade igår. Not fair! Ibland blir Ann-Britt lite för ambitiös.. Så det är så kul men tisdags kväll ska bli, kan ju hoppas på att filmen inte är allt för långtråkig. Eh, de blir mys att se den med mami i alla fall.

Nej nu ska jag kila och fixa diskmaskinen, sen Goodbye Lenin.
Take care!

and it will never be the same again

Ja. nu är det bestämt, mamma och pappa ska skilja sig. Shit. Det har inte gått upp för mig ännu, och syster vet inget än, galet många frågetecken ännu. Det är skönt att pappa berättar så pass mycket som han gör för mig, delvis slipper jag vara oviss om allt och samtidigt kan jag stötta pappa. Eftersom det här är hans beslut så kommer han få bära upp allt en bra tid framöver, jag ska vara hans klippa att luta sig emot, det har jag bestämt redan nu. Och mamma, hon reagerade ovanligt bra, enligt pappa. Och jag har ju märkt nu på kvällen att hon är glad och så i alla fall, känns grymt skönt det, med tanke på allt hon har sagt till mig om hur dåligt hon har mått. Men helt självklart ska jag stötta mamma till 120%, det är ju trots allt hon som hamnar i den besvärligaste situationen. Hon ska tydligen kolla på lägenhet redan på måndag.. Alla kommer må bättre av det här, i längden i alla fall.

Nej nu ska jag ringa Hanna, I think. Har en del att prata av mig. Men får se hur det blir med det om människan kollar på film. Nevermind. Jag ska i alla fall ta alvedon och låtsas inför pappa att jag är frisk, så jag får spela matchen i morgon, busigt!

Hello you fool'


the music is in you

Sitter här och tycker lite smått synd om mig själv. Känner mig sjuk, har ont i precis hela kroppen. Jag tog febern för någon timme sedan och då hade jag 37.34. Hepp inte var det feber inte. Har sovit hela eftermiddagen, försökt och kurera mig, vill inte bli sjuk till matchen på lördag, ska spela mot Rynninge på konstgärs, ska bli så härligt! Att spela på grus är helt jäkla värdelöst om man jämnför det med att spela på gräs. Men det var inte det jag skulle blogga om. Ja skulle blogga lite om musik. Just nu spelas många party låtar. Känner för att dansa, hoppas på party i helgen så jag får utlopp för det. Det är väl Hanna som har smittat mig med det, hon har varit helt tokig, börjat dansa så fort hon hört en bra låt i skolan, det diggar jag! ;)


image4























That's great:

Pussycat Dolls ft. Timberland - Wait a Minute
50 Cent - Shake That Ass
Akon ft. Eminem - Smack that
Cassie - Me & U

Ladda ner, lyssna and feel the rythm. Haha.

Danmark

Från i måndags till i fredags så var jag och alla övriga tokbra människor från fotbollsgymnasiet på träningsläger i Vejle, Danmark. Det var kanon, allt från maten, planerna och lokalerna till personerna, aktiviteterna och kortspelandet. Orkar inte skriva ner allt just nu, kommer nog mer så småningom. :) Hoppas få tag på lite bilder som jag kan lägga ut här så småningom, en del är verkligen galna, haa.

Kom och utmana mig i natt

Har varit tokduktig idag. Jag har städat hela nedervåningen, varit ute med Ville, fixat the dishwasher, skottat, bakat muffis - okej det var enbart för min skull - och duschat hunden. Var väl mest för att fjäska in mig hos mamma&pappa, så att jag skulle få åka till arboga även ikväll. Och ja det lyckades ;) Så min torsdag kväll tänker jag tillbringa just i arboga, at Linda's place troligen. Där blir det film, spel, godis och mys. Helt i min smak.

Haha just nu sitter jag och studerar mina strumpor jag precis fick. De ligger på skrivbordet, två par. Tokfula, eller i alla fall de vita med grodor på, undra när tusan jag ska använda dom? "Socks for you", eller inte, ha.

.. and no one gets me like you do


mellbystrand

mellbystrand
' syster och jag i mellbystrand

Nej ge mig sommar nu, tack. (: