pokerhajar

Just nu sitter Leon&jag och förbereder oss får lite poker på Svenska Spel. Tänkte köra en turnering med 50+5, texas. Känns kosntigt att skriva om det, just därför att jag för ett halvår sedan inte hade en susning om hur det gick till. Men efter lite övning så är jag helt okej, kommit två några gånger mot Leons kompisar, tycker inte jag är fy skam! ;)

Men planerna om pokerturnering kanske går i spillo får det går inte äns att logga in på Svenska Spel, står hela tiden "Unable to logg in). Surt!

Annars idag gjorde jag en fuling och struntade i idrotten och drog till Örebro för shopping i stället. Hittade lite smått och gått.

Take care!


Spel i fyran i år


götliumda

Detta härliga gäng kommer att spela i div. 4 i år!

Vi har spelat fyra träningsmatcher mot fyra bra lag, och har 16-0 i gjorda och insläppta mål. Mycket bra måste jag säga! Och då har vi också varje match haft riktigt ont om folk, så vi har spelat utan avbytare en match osv. Fortsätter vi så här tjejer tror jag att det kan gå riktigt bra i fyran...

fotbollfotbollfotboll!

vår!

Inte mycket skrivande här inte, hehe, måste bli skärpning omgående!

Idag var det i alla fall den första riktiga vår dagen, härligt härligt. Synd bara att den till bringades inne i skolan ända till klockan fyra. Dagen var väl ändå relativt slapp, det ända tunga var geografin, där Linn och jag var tvugna att ha en extra genom gång pga ett vi missade alla när vi var Danmark. Surt! Men vad gör man inte för att få ett bra betyg på provet på torsdag.

Leon var även med mig och solade efter skolan, första gången för honom. Och precis som jag anade fick han panik när han väl låg där i solariumet och han var helt säker på att han hade fått cancer, hehe. Men fräschare blev han allt med lite färg, och så slipper folk blinka åt honom att blända av helljuset när han är ute och kör. ;)

Nej nu blir det duschen, sen plugg och mys med sötisen.