summertime

Japp, dags för uppdatering igen. Jag är förjäkla dålig på att blogga.

Fick sommarlov för några dagar sedan, slutade tvåan och man gick runt och glades och var avundsjuk om vartannat  på studenterna. Leon älskling tog ju studenten, han var så himla fin. Jag vet att han hade en bra dag. Min kväll var också bra, korkade upp med tjejerna hemma hos pappa på hans uteplats, solen sken och jag var i goda vänners sällskap, ni är bäst! Kvällen urartade och blev skit, men det är glömt.

Och nu är det sånt där typiskt svensk sommar väder. Ge mig sol och brunbrända ben! Eh, den tiden kommer den också, i sommar ska det njutas! Självklart blir det en del jobb på Mc Donalds, men det som står först på programmet är att fira Linn som fyller 18 på lördag, stor tjej! Dagen till ära är det Sverige - Spanien matchen och salsa på stan. Vilken dag. Helgen efter det är det midsommar och Leon och jag bryter mönstret och åker ut med hans familj i båten. Är vädergudarna på vår sida kan det bli mysigaste midsommaren någonsin.

Nu dricker jag vatten och laddar inför VLT-cup matchen ikväll, kvartsfinal mot Rytterne på borta plan. Kan bli tufft, men ingen omöjlighet.

So long!