Man ska hålla vad man lovar

Klockan sju ska Hanna, Ida och jag upp och kolla på fotboll. Killarna i södra spelar. Jag har lovat att kika på nån av deras matcher hur länge som helst nu, så äntligen blir det av. Inte för att jag inte är intresserad, snarare tvärtom, men jag har haft för fullt upp. Men nu är det ju sommarlov så att.

image16
Och i morgon gar vi förövrigt sista seriematchen för vårsäsongen. Vinner vi den förblir vi serieledare, och det skulle ju inte vara helt fel.

noskapin

Japp. Jag har hosta. Och den är inte nådig inte, har hostat mig egenom precis hela natten så nu bekämpas eländet med Noskapin. Vidrigt, det har jag alltid tyckt. Jag menar, hostmedicin var enligt mig det väääärsta man var tvungen att dricka, när man var liten. Det finns säkert delade meningar om det.

Nej nu ska jag ut och busa med hunden. Ciao!

Personalfest

Var på personalfest med Mc Donald's idag, erkänn att de låter bra vuxet. Men det var tyvärr inget att hänga i julgranen, men maten var ju god..

Nu sitter jag här och pillar naveln. (Egentligen tänker jag på L. saknar honom redan. Men det är inget jag tänker erkänna.)

Och i morgon ska jag umgås med fröken Johansson, mycket trevligt!


I'm yours

I fredags på skolavslutningen (vilket för övrigt var en grymt kul kväll), så fick jag ett armband av L. Det var jätte fint, och dyrt, shit jag står i stor skuld till grabben. Nej, hade jag inte redan tyckt om honom, hade jag fallit pladdask. Vi ska träffas ikväll igen, måste passa på, för att han åker bort på tisdag och blir borta i minst tre veckor. That's sad!

I won't hesitate no more,
no more, it cannot wait I'm yours

Mc Donald's

Ja jobbar man på Mc Donald's får man höra det mesta. Som idag, jag betjänar en 50 årig man som har beställt en BigMac meny med en stor kaffe till. Vi kan kalla honom BigMac-mannen.

BigMac-mannen: Hur mår du idag då, Amanda?
Jag: Jorå de är bara bra.
BigMac-mannen: Även fast du jobbar på McDonald's, du har då inga höga krav på livet du!

Funderade skarpt på att slänga hamburgaren i fejset på grabben..

FINT

Ja, nu sitter jag här, svettandes i bara shorts och bh, men nog fan mår jag! Väntar bara på att Hanna ska ringa, sen blire party för hela slanten, skolavslutning och allt ju. Har precis öppnat min cider, lagt i nögra isbitar och två körsbär. + att det är kanon väder, och att ja får träffa honom ikväll, ja nu njuter jag!

Hoppas alla har en fin kväll! (:

PS. jag älskar dig

image15
PS. jag älskar dig
Cecelia Ahern

Ska du läsa en bra och rolig bok i sommar, ska du absolut läsa den. Jag var dum nog att börja läsa den nu, innan sommaren. Kan riktigt föreställa mig en dag på stranden, med PS. jag älskar dig i största hugget. Jag har inte läst ut den än, men jag älskar författarens sätt att skriva, den är grymt rolig, samtidigt som handlingen stundtals är sorglig. Jag hoppas att det inte bara jag som har fastnat för boken?

Sjuk

Trots underbart fint väder och att jag mår toppen, så valde sig denna sjukdom (förkylning, hosta och feber) att infinna sig. Men det är ingen katastrof. Jag missade ju bara Midigolfen - en slags inomhuslånggolf - med klassen. Har spelat där engång förut, det är grymt långtråkigt. Det enda som jag är orolig över är att jag ska vara sjuk i morgon, skolavslutningsdagen, men ja tänker vara "frisk" oavsett.

Jag och vovven har faktiskt haft en bra dag, sådär på tumanhand. Vi har:
1. Käkat daimtårta
2. Pratat i telefon med Hanna
3. Sovit
4. Kollat på tv
5. Glassat i solen
6. Bajsat, dock inte jag
7. Provat kläder till i morgon, dock inte vovven
8. Lensat kylskåpet på allt sött (efter att daimtårtan helt förklarligt tagit slut)
9. GOSAT

Nu ska jag kurera mig.

vi är bääst

image14

sunshine

Ja, idag är det tokfint väder ute. Men jag har varit ute i 20 min, max. Detta är inte pga att jag är folksskygg eller hatar värme, utan det är pga att jag inte får upp den förbaskade dörren ut till trädgården. It's so stuck! Så nu finns det fyra alternativ:

1. Försöka få upp dörren, på samma vanliga sätt som jag redan försökt med i två timmar.
2. Ringa någon stark person - typ Adam, hundra kilo muskler! - som kan hjälpa mig.
3. Öppna fönstret brevid dörren, och visa grannarna att jag verkligen är smidiiiiig.
4. Acceptera fakta att dörren inte går att öppna = stanna inne.

Lutar tyvärr åt fyran.