julradio

för att jag tycker att alla borde få lite julstämmning. :)

http://julradio.se/


hurtigt

nu ska jag och leon ut och springa lite, och då i min takt. jag orkar til mitt förtret tyvärr inte med leon när han springer som han brukar, grabben löper 5 km på 18 min, guulp! men det är alltid skönt att ha någon at springa med, blir så mycket roligare då. vi tar nog rundan till mc donalds och tillbaka, ungefär 9 km, helt perfekt.

hurta på!


sockerberoende?!

känner du igen dig i detta?

1. du kommer hem och går in i köket. där står det en plåt med nybakade muffins på en bänk och det doftar ljuvligt. du tar en eller flera och mumsar i dig på stört, även fast du inte är det minsta hungrig.
2. efter en katastrof dag tröstäter du allt sött som du kommer åt.

stämmde något av exemplen in på dig så är du socker beroende, enligt den kända hälsogurun B.Jonsson.

hårt, jag är sockerberoende. ;)


470 kalorier

idag på idrottsteorin hade vi redovisningar i temat hälsa, då var det en grupp som redovisade om olika bantingsmetoder. det som jag reagerade starkast på var Cambridge, en metod som går ut på att du ersätter vanliga måltider med en slags soppa, så att du totalt bara får i dig 470 kalorier per dag! det är ju helt sjukt. visst jag ska inte dömma något som jag inte själv har erfarenheter av. men som idrottande, hälso intresserad tjej är jag ändå medveten om att en stillasittande person som inte tränar ändå ska få i sig ungefär 2200 kalorier per dag. denna metod leder till en viktminskning på 1.5-4 kg per vecka. känns som att man inte kan må så bra efter detta?


10 dec.

i morse när jag vaknade kändes det som en jävla nyårsfest i huvudet, så jag knappade snabbt iväg ett sms till Linn där jag förklade läget, så hon kunde säga till lärarna att jag var sjuk. efter det kände jag inte för att svettas ikapp med leon i min säng så jag la mig i mammas säng i stället. sen sov jag som en stock tills jag vaknade vid ett. nu mår jag mycket bättre. tog ork till mig och slog in alla julklapparna, mysmys!

nej nu ska jag gå och slänga mig framför tvn igen, i väntan på kyckling, nudlar och wook. :)