Match!

Yes samling 13.45. Är taggad uti tänderna! Det är första matchen på gräs, och vädret är så här bra. Då kan man inte begära mycket mer. Hu. Jag hoppas bara att huvudvärken håller sig borta bara, eftersom jag vill kunna göra nått kul ikväll. Nej tjejer, nu går vi ut på plan och visar vart skåpet ska stå? ;)

' over and out


Green grass

Nyss hem kommen från fotbollsträningen, första riktiga på gräs med laget. Helt underbart! Hade tok mycket spring i bena trotts att min kondition inte orkade. ;) Men hey, vad gör det? På lördag har vi första matchen, on grass dårå, möter Lillån. Tror att det kan gå riktigt bra. Snacka om att vi har utvecklats sen förra sesongen. Det här ska bli våran sesong tjejoor!

Ja nu kommer mitt liv i princip kretsa kring fotbollen, till en bit in på sommaren. Två fotbollsträningar måndag, ledigt tisdag, match varje onsdag, idrott och träning torsda, fotbollsgym. fredag! Men det är skönt att det inte är nå matcher eller träningar på helgerna, kan man hålla sig med att göra precis vad man vill. Kanon!

Och vi ska sätta Södra på plats på serie matchen nångång i maj. Ja för tusan!

Fotboll är ett sätt att leva, kort och gott.


En helt lagom onsdag

Jag annat kan man inte beskriva den här dagen. Okej, den var väl underbart slapp i skolan. Hade bara svenska och engelska, där efterslutade jag. Men eftersom jag är ett fan av skolans köttbullar&makaroner, väntade jag en timme på resten av innersta kretsen - som hade språk - och kilade därefter till matsalen. Efter det blev det fika på statsgården. Tanken var att Hanna, Linda, Linn och jag skulle plugga till samhällskunskapsprovet i morgon, men säg någon gång vi har hållt löftet om plugg tillsammans? ;) Jag och Linn brukar vara grymma på att plugga tillsammans. Det är visst en oskriven lag att man inte ska vara mer än två personer när man ska plugga seriöst. Nevermind. Sofia dök upp en stund också, trevligt att få se tjejen!

Sen kan eftermiddagen förkortas med; skjuts hem av morfar - äta mackor - datan - sola - dusch - tvn - plugg. Och ni till ingens förvåning, datan igen.

Ciao!

Hey, I'm a policeman!

Känns som att jag har tappat kollen på allt, om jag nu haft någon koll innan vill säga;) Kan rabbla upp många som skulle intyga att jag inte har någon koll alls, haha. But hey, thats me!

Idag har mamma, syster och jag varit och kollat på mosters nya hus. Det kommer bli riktigt fint, men dom har riktigt häga krav på resultatet, hoppas dom kommer ha råd med allt bara.. Nu sitter jag här och är allmånt nöjd med allt. Pratar med han på msn och lyssnar på min favorit musik. Inte helt fel inte.

Men okej, på tal om överskriften. Ikväll ska jag på maskerad. Först var ja inte så sugen på det. Men nu är jag grymt taggad, ska bli så kul! Hannish och jag ska vara poliser, hur fel det än låter.. ;) Så jag hoppas på en kanon kväll. Får ju i alla fall träffa honom, hur kvällen än artar sig så kommer jag leva på det. Och så vill ja träffa Mikaelagosen och få en påskkram!

don't hesitate?


Måndag

 Jaeni. Måste tacka Carro - och alla andra för den delen också - för en toppen kväll igår.. Idag har jag och Linn varit på introduktion på Mc Donalds, hade inte behövt vara så nervös som jag var, det fixade ju sig fint det där. Just nu sitter jag självhemma hos Linda, hon är och rider. Ska snart träna, får se om bena och blåsorna vill idag;)

' kyss aldrig någon i morgon som du kan kyssa idag

Mitt lov

Fredag: Grillade hos Hanna med tjejerna. Vi är för bäst tillsammans!
Lördag: Filmmys hos Amanda med Lindabus, snyggfilip och eh roy;)
Söndag: Blire match, sen hem till Carro, party? Sen sleepover, I like that!
Måndag: Mc Donalds introduktion sen träning
Tisdag: Sova?
Onsdag: Träna, i alla fall
Torsdag: Tingsrätten 09.30.
Fredag, lördag, söndag: UMGÅS! :D