goder morgon

Steg ganska precis upp, skönt med sovmorgon blir ju vanligtsvis att gå upp 8 för att träna på lördasgmorgnar, men icke idag! Leon ska ha 20 ård middag ikväll med boysen så idag har vi (jag) massa att stå i, närmast vankas förberedning av toast skagen.

På återseende.

hälg

Helg igen, det går fort, kanske för fort?

Idag försov jag mig, tack vare leon som alltid. Han trycker alltid på avstängningsknappen istället för snoozknappen, men jag klagar inte, så nu är man allert minsan!

Ikväll vankas jobb mellan 17.30-20-30, kan bli skoj då både carro & hanna jobbar då. :)
Efter det ska jag mysa med Leon. Kommer bli en lugn helg med cup på söndag. Fint!

Nej nu väntar disken.
Have a nice weekend.


Ps. grattis i efterskott till Leon 20 år och Carro 19!!!!!


onsdag

Jag är helt slut, både i kropp och sinne efter gårdagen. Uppstigning kl 5, tre och en halv timme i buss, match i jönköping, tre och en halttmme buss hem, äta iväg på träning i köping. Men jag skulle lätt göra om gårdagen många gånger. Nu ska jag vara duktig och ta tag i filosofin, ska skriva om hur jag ser på verkligheten, kan bli intressant, kan ju också helt missuppfatta uppgiften. Men det löser sig.

Jag har redan börjat sakna Leon, han åker om mindre än en månad. Jag ska insupa varje ögonblick med honom.

Ses&hörs.

partylördag

Japp idag är det lördag och party som står på schemat, alltså partylördag. Börjar kvällen hos Ullis med tjejerna, där den stundande 19 åringen carro bjuder på mat! Senare blir det källarn. Kan bli mycket trevligt!


friday happy friday

Riktigt gleeeest med inlägg här. Men nu är allt på topp igen, som det ska vara, så nu blir det mera skriverier här.

Dagen började med filosofi och man blir fanimej dumihuvet av att tänka på sånna där frågor! Någon känd filosof drog nått jäkla smart förslag om att alla människor bara var hjärnor i någon slags näringslösning, inte nog med det utan hjärnan styrdes av en galen vetenskapsman genom elektroder som satt fast i hjärnan. Bright kille.

Men, jag gillade lärarens förslag om hur vi skulle lyckas med hemtentan. "Ta ett glas vin och stirra ut i stjärnorna, sen kraffsar ni ner det första ni kommer på, blir ju skit bra!". Mer sånt, tack.

Nu ska jag klä på mig, sitter här i handuk och kom precis på att datorn är precis vid fönstret som är i marknivå, alltså är det rätt brottom med kläderna. Sen ska jag mysa med Leon, blir chips och en bra film! Han är det bästa jag vet.

På återseende.

home sweet home

Kom hem ifrån sälen i söndags kväll, det har varit helt kanon! Det enda dåliga var vädret, -17 och så blåste det små spik, fy fan. Jag är fortfarande sliten, illa.

onsdag

Tänkte börja med att gratulera Elina Andersson på hennes 18 års dag! Och visst ja, mamma fyller 43 i morgon så ett ännu större grattis till henne. :)

Idag blir en lååång dag. Först skola till 4, sen fira mamma och sen försöka hitta allt som ska med till Sälen, kan bli ett jäkla flängande. Det brukar till och med vara så illa att jag har typ en höger sko hos pappa och vänster skon hos mamma. Kul att man har så bra koll på saker...

Chipp

1-0

Idag skulle Leon gå till tandläkaren, för att laga sin framtand. Men det blev inte riktigt som han tänkt sig... När han väl sitter där så kläcker tandläkaren ut sig att "ja det här blir ju rätt dyrt för dig nu". Leon har självklart missat att han ska betala eftersom han fyller 20 i år och vill där med inte betala 1400 och beslutar sig för att gå därifrån. Men det vägrar tandläkaren, hon ger sig inte gå med på och börjar härja och dra i Leon, det slutar med att hon hämtar sin chef och Leon tvingas göra lagningen i alla fall.

Tandläkaren - Leon 1-0

tablett

Det lär bli en del alkoholintag i Sälen, så pga min fantastiska förmåga att bli förjävla bakfull inhandlade jag idag "Bakis".




Åter kommer med recension.

sleeten

Igår blev det bowling, kul!

Idag har jag jobbat så nu är jag riktigt trött. Ikväll ska jag väl plugga lite och flytta till pappa, åh så jobbigt.

I morgon är det måndag, och det innebär att gå upp tidigt och träna redan halv 9. Ohhh my god. Jag har liksom inte hunnit vända på dygnet än. Var vaken till tre i natt och gick upp elva. Önska mig lycka till. Sen blir det fotbollsträning på kvällen på gäddgårdsvallen, äntligen har det dragit i gång på riktigt!

Psst. sälen på torsdag kommer bli grymt!

my spring

Nu känns det som att det kommer bli en bra vår, trots allt, vi har pratat egenom allt.

Leon åker till Australien den 15 februari och kommer hem den 20 maj, så han hinner gå med mig på balen. Är så himla glad för att han vill det!

Självklart kommer det bli tre jobbiga månader, herregud, men fatta hur bra vi kommer ha det när vi ses igen! Och jag ska fokusera på allt i mitt liv, har ju en rätt händelserik vår. Först och främst åker jag till Danmark i början av mars, då har jag och Leon redan varit ifrån varandra i tre veckor. Efter det åker jag till Paris i början utav april, kommer bli underbart! Det är de två största grejerna jag kommer ha att längta till. Men annars ska ska jag spendera massa massa tid med mina bästa! Och självklart ska jag plugga som en tok, jag ska få toppbetyg, sen ska jag jobba så mycket jag bara kan, får att kunna unna mig saker i sommar, sist men inte minst ska jag träna, blir ju en massa fotboll i vår så det kommer att ta massa tid, skit bra och kul. Och jag ska fokusera på att inte vara ledsen, min gräns går att jag får vara ledsen i en vecka men inte mer! Jag ska ju som sagt ha den bästa tiden i mitt liv i vår, och det ska jag fanimej ha!

PS. Lär behöva bli påmind om detta!

Nu blir det duschen.
Hade bra.


halkan

Japp idag gjorde jag halkan, känns skönt. Men det var ett rätt sluskigt ställe och väldigt oproffisionell presonal. För det första fick vi inte alls åka själva i bilen med typ headset, utan jag satt med Elina, en till snubbe och halktanten. 
 
När vi precis satt oss i bilen.
Halktanten - Nu ser vi tre till att skratta åt den som kör, okej?
Halkkörarna - eehh?
Halktanten - Ah men herregud, ska ni också vara helt humor befriade?!?!

Nu ska jag snart hem till Leon och prata, på ett bra sätt. Att man behöver prata låter så negativt. Jag ska ta till vara på varenda minut med honom. :')

Hejs!

don't wanna miss a thing

Kan inte sova, har gråtit i två timmar. Tre månader i från varandra. Fan.

in your eyes

Leon ringde nyss och berättade att han hade blivit tjock, och mackan instämmde i bakgrunden med ett rungande tjockiiis. Jasså sa jag? Det var du inte i morse inte. Men det kanske inte jag kan avgöra egentligen. För för det första ser jag honom nästan varje dag så jag skulle ju liksom succesivt bli van med att han blev större, och för det andra så ser man ju inte sånt om man är kär, right?

Eh, big deal liksom. Mer att gosa med om han är tjock. Myysigt.
 
Har lite sovmorgon i morgon, börjar vid 09.40 så tänkte ta mig ut och gå innan. Kan bli skönt.

Godnatt på er.

onsdag

Idag är jag seg och rätt nedstämd.

Jobbade mellan 16-19 och nu sitter jag här och inväntar morgondagen. Första skoldagen vil säga. Men har bara en lektion på förmiddagen för efter lunch åker jag och Elina iväg på halkan. Blir nog vettigt. Känns i alla fall bra att jag börjar komma igång!

Nej nu blir det plugg och lite mat.

Im breathing in your skin tonight

Just nu vill jag inte att det ska bli vår, för det innebär att Leon drar iväg till Australien i minst två månader. Jag är så himla lycklig för hans skull, att han kommer iväg, det är ju hans dröm. Men samtidigt är jag så himla ledsen. Vet hur ont det kommer göra att vara ifrån varandra, att ett sms kostar hela 25 kr gör ju inte saken bättre. Blev många tårar igår kväll. Men vi älskar varandra mer än någonsin och ja, det som inte dödar härdar. :)

I'm breathing in your skin tonight
Quiet is my loudest cry
Wouldn't want to wake the eyes that make me melt inside
And if it's healthier to leave you be
May a sickness come and set me free
Kill me while I still believe that you were meant for me

slowiiiee

Min mamma är en mes, eller så är hon bara livrädd för snö.

Jag - mamma, du är medveten om att det inte är 50 utan 90 här va?
Mamma - joo men det är ju så otäckt underlag.

Grejen var den att det inte ens var snö på vägen. Det hade gått fortare med astrid lindgren bakom ratten, japp även död.

jvm

Ikväll, eller ja snarare i natt 01.30, tänker jag sitta bänkad vid tvn och heja fram hockey juniorerna. De är ju riktigt bra! Får väl se om jag får med mig Leon på detta.

Och i morgon blir det utgång med mina bästa på satin! Första utgången i öret för mig. Ska bli skoj!

Förresten har jag kommit ett steg mot körkoret, halkan är inbokad på torsdag. Najs att det börjar röra på sig.

Hejs!

god morgon

Vaknade precis, måste försöka vända på dygnet igen, hållet ju inte i längden. Nu vankas frukost, sen plugg. Vid tolv drar mamma och jag till fellinsgbro och fixar lite med banken där och så klart en pbligatorisk fika hos mormor och morfar, när man ändå är i broa.

Sov kasst inatt. Har faktiskt lite svårt att sova utan Leon, drömmer så mycket otäckt då.

Ciao!

just read it

Veckans blogg, eller varför inte årets, eller va tusan deceniets.

http://www.hejaabbe.com/

Heja abbe!

sena bekännelser

Gud vad jag gillar att läsa böcker. Hatar att jag inte har tid med det i de vanliga veckorna. Blir i stället extra många under loven. Den senaste jag läste hette "på andra sidan venus" och handlade om karriär hungriga kvinnor i stockholm. Den inspirerade mig. Jag ska också bli en karriär kvinna. Jag ska gå långt. Men om jag får önska vill jag ha Leon och mina bästa vid min sida. Så nu blir det jag som pluggar extra hårt i vår. Vågar jag äntligen påstå att jag har en dröm? Att den är att göra karriär? Who know.

Och årets nyårs löfte är inte något ytligt som det har varit alla andra år, utan jag ska försöka vissa uppskattning. Kort och gott.

Good night sweethearts!

hihi

Åh jag har precis kommit på vad jag vill ge till Leon när han fyller 20. Så nu håller jag på och fixar och trixar. Hoppas det går vägen! :)

Jag är snällare än tomten.

usch

På torsdag börjar skolan igen och skolångesten börjar som vanligt infinna sig. Har ju till och med två arbeten jag ska lämna in innan jag börjar igen. när ska jag hinna med det då? Får bli idag, om jag orkar vill säga.

Nej nu blir det lunch framför tvn.

första

Ikväll blir det första pulkaåkningen för säsongen, skoj! Drar upp till teknikbacken vid halv sju, där jag och leon möter upp Ullis&Jack, blir säkert några fler. Så nu ska jag bara se till att inte bryta mig eller nått sånt därnt dumt.

Ciao!


nyårs krönika?

Blev lite sugen så här kommer någonslags nyårs krönika.

2008

Det nya året firades in med mina bästa hemma hos ullis, skit bra kväll och pussades med leon på tolvslaget. Förövrigt var januari hur drygt som helst, var bara jobb och plugg. 

Februari var det mycket umgände med tjejerna, hade grymt kul annars var det en grå månad. Mars kom och jag åkte till Danmark på träningsläger för andra gången. Det var grymt. Tok bra människor och nästan för mycket fotboll på det, blir inte så mycket bättre än så. När vi kom hem ifrån det började fotbolssäsongen på riktigt och vi hade en grym vår säsong. Vann alla träningsmatcher vi hade utan att släppa in ett mål.

Första veckan i april spenderade vi i Sp3 i ett regningt Riga. För lyckat. Såg alldeles för mycket sevärdheter och gick för mycket. Blev en del alkoholintag tillsammans med klassisarna. Hanna och Linn är bäst.

Maj kom och jag började längta till sommaren. Jag knegade på i skolan och på jobbet. Fotbollssäsongen började kanon, vi gick nästan direkt upp i ledningen som nykommlingar i div.4. Juni var lika med avslutningsveckan och många tårar för min del, mina bästa kom mig ännu närmare.

Sen i juni var det skolavlsutning, redan dags att sluta tvåan! Leon tog studenten och jag var både glad och så jäkla avundsjuk på honom. Kvällen spenderades med mina bästa på pappas bakgård. Härligt spårad kväll. Juni var också månaden jag och leon firade ett år tillsammans, var och är fortfarande tokkär. Jag jobbade mycket.

När juli kom fick jag två efterlängtade veckors semester, den första spenderades på hemma plan med älsklingen. Den andra veckan drog jag iväg med tjejerna till Halmstad. Grymt kul, men man mådde som man förtjänade. Spenderade många fina sommar kvällar med mina bästa. Krogen, singstar, högsjön m.m.

I augusti fick jag skolångest efter allt jobb och bokade en restresa till turkiet med leon, viqy, calle och oskar. Helt oförglömmligt. Vilket jävla gäng vi var. Långa dagar på stranden, lekar i poolen, god mat och sena kvällar på dansgolven. Jag hoppas på en favorit i repris nästa sommar! Skolan började igen.

I september drog skolan igång igen. Händelse lös månad. Mös mest med leon.

Oktober blev början på två tuffa månader. Jag orkade inte med någonting och skolan blev lidande. Min kusin ebba döptes och jag längtade tillbaka till sommaren. Största ljuspunkten var beskedet att vi tog steget upp i div. 3. Fy fan vad vi är bra!

November blev inte bättre än oktober. Men jag fyllde 18!!!! Äntligen var det min tur. Tjejerna firade mig.

I december började jag få krafterna tillbaka och det blev en tuff månad för att komma ikapp i allt skolarbete. Det var även årets mysigaste månad. Jag älskar alla förberedelser till jul. Julen blev stressig, var överallt och ingenstans. Det viktigaste var Leon. Vi firade 1 ½  år.