madagaskar 2

Lyckades ladda ner madagaskar 2, den har precis kommit ut på bio va? Ska somna till den med Leon, mys. Betyg kommer i morgon.

Vi tänkte även gå upp och kika på årets julkallender i morgon kvart över sju. Har ju inga stora förväntingar direkt, de senaste kallendrarna har ju verkligen varit sådär. Jag menar vad hände med de gamla herdliga, skit bra kallendrarna som mysteriet på greveholm? Mer sånt till dagens barn!

God natt och sov gott!

blåsa

Har en jävla blåsa på tungspettsen, i helvete vad den gör ont. Kan knappt prata. Så i morgon är det jag som går till apoteket och köper mig nån medicin. Hade problem med blåsor när jag var liten, om jag inte missminner mig, och läste att det kommer tillbaka och blir värre ju äldre man blir! Ja man tackar ja.

Nu ska jag packa för ett återigen flytta till pappa. Suck.


1:a advent

Blev en kanon kväll fram till klockna elva då min mage började strejka. Hoppas tjejerna hade kul på krogen!

Japp nu är det fyra veckor kvar till jul, myspysigt!

Ikväll blir det kalas hos papi med hans släkt.


party like a rock star



Ikväll blir det utgång, första lagliga för min del!

Först förpärla hos mig med mina bästa, jag bjuder på tacopaj och efterrätt.
Sen kan allt hända.

Hoppas ni också har en fin kväll!

12.24

Det har varit en hektisk morgon, försov mig såklart. Först blev det en mysig frukost med hela familjen, efter det rakade jag leons hår. Nästa måste var att förberade maten och efterrätten till ikväll, eftersom jag jobbar till 5! Sen efter det bakade mamma, josse och jag lusse bullar. Vi gör det alltid samma datum, mm för traditioner. :)

Nu ska jag göra mig i ordning och dra till jobbet.
Nått som stör mig är mi blåsa jag har på tungspettsen, as irriterande, ingen som har nån huskur mot det?


check

Japp, han överlevde, och vi kände oss jäkligt levande när vi kollade på "barhemmet". Bästa skräckisen jag sätt på riktigt länge. Se!

Bingen lockar nu, eller ja egentligen inte, för Ville lägger sig alltid i min säng precis efter han har varit ute och gått och då blir det en hel grusgrop där...

God natt folket.

brown

Jag och Leon har precis käkat tacos, tycker det är rätt överskattat jag, tacka vet jag kött med potatisgrattäng!

Nu ska vi först åka till donkan, jag ska fixa med lite papper sen efter det ska vi sola, ohmygod, klarar Leon en sån pers? Jag återkommer.


ten things

10 saker du inte visste om mig.
Kan bli spännande.
Följetång?

1. Jag hade glasögon från ettan till trean.
2. Jag föddes sju veckor för tidigt.
3. Jag har spelat fiol.
4. Jag älskar att läsa böcker, ismyg.
5. Mitt andra namn är maria.
6. Jag är flygrädd.
7. Jag har flyttat sju gånger.
8. Jag har opererat bort min gallblåsa pga. gallsten.
9. Mitt favvo te är klassiska earl grey med honung i.
10. Nordman var min idol när jag var liten.

trött

Åh jag är så trött hela tiden. Det är för mycket i skolan, hänger knappt med. Usch.
Vill bara sova hela tiden.

Nu ska jag skriva klart min bokrecension och efter det ska jag gå hem till Leon och kika på film. Har ju precis laddat hem det nya avsnittet av OTH. Sitter fan här och halv sover. Kanske ska ta mig en tuppis??


chokerande

Jag fick precis reda på något chokerande, Leon tycker inte om min favvo smörgås tårta. Den där med räkor som jag kan äta hur mycket som helst av. Han har ljugit för mig sen han smakade den förta gången i mars och idag satt han och tvingade i sin två bitar. Stackarn. Sen nyss erkände han att han var hungrig och då uppdagades hela historien. Jag menar, hur ska det nu gå när jag vill käka smörgås tårta med honom och mysa, det går ju inte.

Hehe. Jag överlever.

Happ då var den här dagen över, nu är jag 18 år och inte ett dugg mognare för det.
Nu ska jag och Leon kika på film på min sproilans nya dvd. Fiiint.
Chipp.

happyface

Det har varit en bra dag hittills och den lär ju bara bli bättre :)

Dagen började med att Mamma, Josse och Leon kom och väckte mig med sång frukost och paket. Det enda jobbiga är det årliga kortet mamma tar när man precis har vaknat och förköker se nånting genom ögonen för ansiktet är helt igen svullet. Blir alltid lika snygg på det kortet. Skriver senare vad jag fick.

Snart kommer mammas släkt för min älsklings smörgås tårta. ååh så gott!

26 november

MIN DAG!
 
äntligen 18 år :)

vad fan

hoppas det är ett skämt!


http://starvingtobeperfect.blogg.se

alfons osynliga revolver

jag är en trasig apparat
jag är en gammal fantasi
jag är nåt som måste lagas
och sen skyddas från skiten vi lever i

jag är alfons osynliga revolver
jag är kriget under huden
jag är en ny och påkostad tidskrift
fast lite mer förljugen

jag är allt som du valt bort

:)


västerås

Det gick väl helt okej i tinget, men böla som en tok när jag kom ut därifrån, har inte nerver för sånt där. Efter det kilade jag och Leon till centrum och jag shoppade och leon fönster shoppade, hehe. Blev en del bra grejer. Nu ska jag städa rummet, ser som vanligt ut som ett bombnedslag! För, i morgon är det min dag. :)

uppe med tuppen

Japp det är jag, eller egentligen inte. Men jag är verkligen ingen morgon människa så att gå upp och duscha klockan 6 strider strort mot mina regler. Nu ska jag käka frukost, macka med te, och försöka få ut nått vettigt ur arboga tidningen. Kvart över sju gasar Leon och jag i väg till västerås, sen ska vi kika på stan, mysigt med all snö!

Ha en fin dag.

passa på!

Tänkte köpa en julklapp i morgon, antingen en till farsgubben eller en till farfar, eller varför inte till bägge två? Varför denna iver må ni undra? Jo det är halv priset på allt i Dressmans butiker, bara i morgon. Den sitter ju som handsken! Ska väl slåss med alla andra gubbar där i morgon om de chicaste plaggen.


klipptid?

Jag måste verkligen klippa mig, har verkligen ingen frisyr längre, är mest en stor man. Jag tänkte sms:a Frida G och höra om hon har nån klipptid i morgon eller på onsdag, hon är grym. :)



Jag?

kväller

Jag är sämst på att skriva rubriker. Men vad fan gör det.

Precis hemkommen i från jobbet. Var kaos sista timmen, Tina ensam i kassan, Emilia ensam i köket och jag ensam i dt:n. Kö över allt. Ni som jobbar där fattar. Men måste erkänna att jag tycker att det är rätt kul att jobba igen, var nog bra med det där lilla "lovet" jag hade. :)

Sitter och lyssnar på jullåtar, en månad kvar idag ju. Jag började iochförsig lyssna redan i oktober, men det är ju jag. De flesta låtarna är bra, men jag har fått avsmak för sånna där små barns julsånger som typ mössens julafton, eller tomtarnas julnatt. Hujedamej.

Leon ska köra mig till tinget i morgon så ringde honom nyss och täntke fråga om han skulle sova här i natt eftersom det skulle bli smidigare. Men till ingens förvåning svarade inte grabben på mobilen, ringde hem och fick reda på att han var och åkte pulka med sina kompisar, gulligt.

Håll tummarna för mig i morgon va.

godermorgon

Ny vecka, nya tag?!

När jag vaknade upp i morse var det ju mer snö än när jag gick och la mig, underbart, låt det fortsätta så hör fram till i februari nångång så kanske vi kan få en riktig vinter någon gång! När man var liten var det ju snö från november till mars typ, det var ju knappt en dag utan att man slet som ett djur med pulkan i pulka backen. Alla barn borde få snö!

Nu ska jag snart till skolan, sen ikväll blir det jobb 17-20 och efter det kanske bygge av pepparkaks hus, väldigt juligt så här precis en månad före jul. :)


saknar



Saknar turkiet, och allt därtill!

winter

Nu är det riktig vinter, ni vet så där när snön knastrar under skorna. För mysigt.

Usch, jag börjar bli nervös inför att jag ska vittna på tisdag, vill bara ha det överstökat någon gång! Jag ska vittna klockan 9.00 så jag gör en fuling och skippar skolan till efter lunch, måste köpa en foundation och lite annat smått och gott tillsdagen efter, min dag. :)

bloody sunday

Kom precis hem från jobbet, gick bra.

Nu sitter jag och kollar på My Super Sweet 16. Jag blir fan bara arg när jag ser det. Ungjävlar som inte har någon uppfattaning om varken pengars värde eller hur man beter sig. Shit. Skicka de där ungarna till en månads jobb på nått jävla arbetar läger i Sibiren, då kanske de kommer tillbaka normala.

Ikväll måste jag verkligen ta mig i kragen och skriva min bokrecension!

psst.
2 dagar kvar!!!


myskväll

Det gick bra att jobba, var ju lugna fisken. Viqy, jag, ulla och carro hade skoj. Så jäkla glad att alla vi jobbar där, gör det ju så mycket roligare.

Nu sitter vi i min stora mysiga sogga och myser, vi är alla utom carro, då tror jag de flesta vet. :) Linn sitter och tjatar på att vi ska köpa gurka och dipp, vore ju rätt gött, men film blir det ju i alla fall.

Jag hoppas min man kommer och sover hos mig i natt, sover så mycket bättre med honom.

hard work work

Usch, sitter här och är lite nervös faktiskt för att jag ska jobba. Hur konstigt är inte det? Kan bero på att jag inte jobbat på en månad, pga att jag inte blivit schemalagd. Lönen i december kommer knappt existera. Men jag menar, jag har jobbat på donken i över ett och ett halvt är, känner mig ju rätt varm i kläderna liksom. Men men. Det lägger sig väl snart.

Nu jäklarns är det inte långt kvar, om tre dagar smäller det, den 26:e då blir jag 18 åååår :)

fotboll är livet

Definitivt! Hade första träningen för vintersäsongen nyss i sturehallen. Var skit kul och de gick bra. De var fyra nya tjejer som provade, varav Sandra och Viqs, skoj! :) Hoppas dom fortsätter.

Mina veckor kommer att fyllas med fotboll nu.
Måndag - träning courver¨
Tisdag - träning GIF konstgräs i köping
Onsdag - träning courver
Torsdag - träning GIF
Fredag - idrott
Lördag - träning GIF i stuehallen
Sönda - ?

Very najs.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen, josse vann kriget om vem som skulle få duscha först... Sen efter det ska jag skriva bokrecension. Och i kväll vankas tre timmars jobb, sen myspys hemma hos mig med mina bästa.


Take care!


hopplöst

Det här är andra gången vi har försökt att hitta fritidskontoret här i stan. För där finns nyckeln till rotundan där vi ska ha loppisen eller marknaden om tre veckor, väldigt lite! Om någon vänlig själ vet vart det ligger så uppskattas svar.

Blev att jag, hanna och sippan käkade på viking i sället. Trevligt. Och efterdet tinade hanna och jag våra frusna kroppar i varsit solarium. :)

Ikväll vet jag inte vad som händer, återstår att se. Älskar att inte ha nått inplanerat, spontana grejer blir så mycketroligare.

Ciao!

roligt!

Leon och jag har riktigt kul i hop! Skrattar grymt mycket med honom. Men, den grabben funkar inte i stressade situationer. En sak som hände i går bevisar detta.

Leon gjorde av misstag en stor spricka i en utan skåpdörrarna i köket. Han fick då panik och var rädd att hans mamma skulle bli arg. Han kommer då på idéen att han ska ta ett kort på en utav de hela skåpluckorna, skriva ut det och sen klistra över sprickan. Han kommer så långt att han skriver ut bilden innan han inser att det kan vara världens sämsta idé. HAHAHA.




Det snöar ute idag också. Lycka!

happ

Pallrade mig upp vid halv tio i morse för jag kände att rots att jag är sjuk så kan jag inte missa samhällslektionen, men när jag väl kom dig så visade det sig att den var inställd. Jasså fan va trevligt. Så nu sitter jag i bibblan och väntar på lunch.

Ikväll är det öppethus på Vasa och fullrulle. Ska hinna mad lektioner, "dans", projektet osv.
Kom dit vettja. 

sjuk

Japp, det kom igårkväll, febern.

Så blev inge stockholm för mig idag, känns trist.

Nu ska jag köka frukost och dricka massa te.

fortfarande trött

Jag bara ääälskar att sova på soffan på eftermiddagarna, speciellt en sån här tråkig mörk och regnig dag! Det är något slags primitvit, åh jag njuter. Jag vaknade precis, efter att ha sovit i 2 timmar(!) liiite för länge kanske, det sägs ju att man ska sova max 20 minuter för att bli piggare när man vaknar.

Som sagt tappade jag ju ena sockarkakan i diskvattnet igår, så idag blir det storbak av drömmar istället. De är underskattade. Rejält. Riktigt goda om man gör dom rätt, då nästan smälter de på tungan, och inte för att nämna degen. Mums!

Nej dags för lite käk.

livets ord

Idag har det varit en helt vanlig dag, förutom att Livets Ord kom och pratade på religionen. Jag blir både facinerad och arg på samma gång. Hm, ska inte gå in djupare på det nu, men det har sättit spöken i huvet på mig, läskigt!

Jag går bara runt och väntar på att jag ska insjukna, få feber och ont i halsen. Leon, Josse, Leons mamma och syster alla de är eller har varit sjuka. Känner mig som en tickande bomb. Jag orkar inte bli sjuk nu, lagom till min födelsedag och allt.


mysmorgon

Det är mörkt, blåser och stormar ute, hur mysigt som helst ju. Men det är ju samtidigt grymt svårt att ta sig ur sängen på mornarna!

Igår skulle jag baka två utav de fyra sockerkakorna jag ska ha med mig till öppet hus. Vi som går Idrott B står för fikat och får lite cash till den stundande Sälen resan. Ja de två socker kakorna  blev jätte bra men när jag skulle dela dom och lägga dom i påsar så råkade den ena slippa och hamnade SJÄLVKLART i diskvattnet. Jahapp, då var det bara att baka tre till ikväll då. Onödigt.

Förresten igår var det ju strömavbrott här och verkligen hela stan blev mörklagt, oc hur stor är chansen att jag sitter på toa då? Men det gör jag i alla fall och precis när jag har lyckats tagit mig ut däifrån kommer lyset igång...

over and out


kung fu panda

Nu ska jag och Leon sätta på Kung Fu Panda, verkar skoj, hoppas man får sig ett gott skratt! På tal om pandor kallar Leon mig ofta för pandaaa, tycker det låter rätt mysigt jag. Förövrigt är det mitt första riktiga smeknamn ever, har alltid velat haft ett men hallå hur coolt låter mandis eller manda?! Nej bevare mig väl.

Efter filmen ska jag väl få min 6 timmars sömn, alldeles lagom för lilla mig.

God natt folket!

ny vecka

Började denna vecka som alla andra veckor med fotbollsträning. Men jäklars vad dåligt det gick, inte kul att börja veckan så. Trots en del plugg blir veckan ändå rätt slapp

Måndag - fotboll, sen håltimma till 1, kost på kvällen.
Tisdag - Ordinary day
Onsdag - Stockholm med klassen, moderna museét, stan och teater
Torsdag - Vanlig skoldag, öppet hus på kvällen
Fredag - Lediga!!!

Sen har jag äntligen fått två jobbtider på donken. 16-19 på lördagen och 11-14 på söndagen. Ska ju ändå inte föra nått speciellt så då kan man lika gärna tjäna lite cash!

Jag har vittring på livet.

sunday

Tack för alla värmande kommentarer, sitter och småler lite nu! :)

Idag har det varit bättre. Myst lite med Leon och sen blev jag bjuden på mat hos Tea (Leons låtsas mamma). Gud den kvinnan kan laga mat! Kanske skulle passa på och lära mig ett och annat från henne?

Nu ska jag packa, ska ju byta från mamma till pappa om en halv timme som varje söndag. Jag hatar det, jag bor ju i princip i en väska. Och det blir ju inte bättre av att Leon också har skillda föräldrar, och man ska försöka sova lika mycket hos alla. Själv tycker jag inte att varanan-vecka-principen funkar med barn som är 18 respektive 15 år gamla! Det känns bara fjantigt. Jag skulle vilja ha det som en av mina vänner, som även hon har skilda föräldrar. Hon och hennes bror får bo hur länge de vill hos en föräldrer och visesversa. Känns ju perfekt. Jag menar, ibland går man ju bara inte ihop med den ena parten, då är det ju perfekt om man kan vara ifrån varandra ett tag och hinna sakna varandra. Nej usch för att ha skilda föräldrar.

Hoppas alla har en fin avslutning på denna mörka helg.
Ciao!


uuh

Åh, värdelös helg, hittills i alla fall.
Känner mig verkligen nere.
Var ju ingen nyhet har jag ju gjort ett tag.
:(


morgonpigg

Idag vaknade jag av mig själv vid klockan halv nio, inte likt mig. Vovven och jag låg och mös ett tag sen gick vi ut och gick. Skönt! Måste verkligen börja gå upp i tid på helgerna, och få bort det där tonåringssyndromet, hehe.

Snart ska jag och hanna kila till sturehallen och kolla på killar i trikåer, SM i brottning. Har aldrig sett det in real life, så det kan bli spännande.

Ciao!

on my own

Eh, jag känner inte för att göra något speciellt ikväll, är rätt seg. Så det blir en kväll helt solo, eller ja så så solo jag kan bli här hemma i trean med mamma och en sjuk syster! Som tur är har jag både dator och tv på rummet så jag behöver bara såringa på någon av dom om jag ska gå på toa eller införskaffa mig förnödenheter från köket. Tror minsan att jag skymtade en påse med tuttifrutti där ute...

Ska väl även fortsätta läsa i Jane Eyre, ska väl inte klaga den är ju faktiskt rätt bra.

psst.
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=75085


helg

Helgerna är min bääästa tid. Då lever jag.
Ikväll står först italiensk mat på menyn, fläskfilé sen nån efterrätt med hallon.
Och efter det är allt möjligt, nej men jag ringe rnog hannisen :)

Ha en myspysig fredag.


super bra!

Bli medlem på gratisbio, det är kanon.
Samla poäng på tävlingar och när du beställer hem saker på internet,
och få därefter presentkort. Suveränt! :)

Bli medlem här ->
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=75085
Då får du automatiskt hela 75 poäng, bara genom att bli medlem!

obey me..

julklappar

Satt och gick igenom posten alldeles nyss. Och öppnade nått slags erbjudande från en bokklubb. Erbjudandet var att köp 4 böcker, få dem för 9.50 kr styck och få med en gratis DVD box om du handlar inom tiodagar. Yes tänkte jag, där hittade jag vad Leon skulle köpa till sin mamma i julklapp, det var ju just böcker hon önskade sig. Men så läste jag det finstilta, om att man binder sig för att köpa minst 2 böcker inom ett halv år. Tur att man såg det, känns ju lite som lurendrejeri det där. Så det är bara att leta vidare efter den perfekta julklappen...

Jag ääälskar att köpa julklappar, faktiskt.
Är redan klar med Mamma, Farmor, Mormor och Morfar.
Känns bra. Fast det blir nog en dag i stockholm för att inhandla de sista julklapparna någon gång i decdember. Det är kanon för julstämmningen också, så himla mysigt att springa om kring där bland alla ljusen. Åh, längtar!
Sen brukar alltid jag och pappa dra in till marieberg dagen före doppare dan, delvis för att pappa alltid har minst en julklapp kvar att köpa(det är där jag har fått min planering ifrån) och delvis för att vi tycker det är hur mysigt som helst när all dekoration är uppe, och dom där hantverkarna står där med sina tomtar och krimskrams.

Nu ska jag mysa vidare med Jane Eyre, 250 sidor kvar till på måndag.
heja heja!

död åt gårdagen

Fy fan alltså. Satt i princip hela dagen i går på tinget och väntade på att jag skule få vittna. Var ju spänd som en jävla fiolsträng, mina nerver klarar inte sånt där. Leon och jag kom fram vid elva, skulle vittna vid tjugo i tolv. Men timmarna gick och strax efter tre blir jag inkallad, och då var jag fan taggad fört. Men, då får jag reda på att de inte hinner med mig utan att jag måste komma tillbaka den 25:e. Vad i helvete, dagen före min födelse dag...

Inte nog med att jag inte han tillbaka till svenska skriftliga nationella, utan jag var så jävla trött när jag väl kom hem framåt halv fem, att jag knappt orkade plugga på religionen.

Såg precis på schemat att jag hade sovmorgon idag, happ. Men då hinner jag plugga lite på religionen nu. Najs.

love



you are the better part of me

nu är det jul igen?

Mamma är bra rolig, hon har inte sagt nått till mig på en timme, så nyss stack hon in huvet genom dörren till mitt rum och utbrast "nu är det jul igen", var efter hon stängde dörren kvickt. Det kan bero på att jag spelar jullåtar...

Slingorna på syster blev riktigt bra! Känns ju faktiskt kul att kunna vara till nytta på nått vis, jag är inte mycket till tallang annars. ;)

Är riktigt nervös nu inför i morgon.
Känns verkligen inte som jag kommer igåg nått av det.
Det löser sig. Man kan ju inte ro för om man glömmer efter två år?
Blir nog en sömnlös natt.

tjipp.

walking in my winter wanderland.

Hejsan. Det är en bättre dag idag, känner mig rätt tillfreds faktiskt. Det enda som tynger mig just nu är att jag ska åka och vittna i imorgon i västerås. Det var två år sen det inträffade... Aja, ska bli skönt att få det överstakat i morgon i alla fall. Och morgondagen kommer bli lååång, typ som dagen innan julafton. För först ska jag vittna vid 11, sen direkt tillbaka till skolan och skriva svenska nationella skriftliga i fem timmar(!). Efter det blir det rakaspåret till en timmes kost.

Just nu sitter jag och lyssnar på jullåtar, japp stämningen har infinnit sig. Känns ju lika bra att börja förtidigt, för när det väl har varit julafton är det ju inte alls samma sak och allt ska genast städas undan.

Later, ska jag slinga håret på syster.

Ciao!

16..

16 dagar kvar tills jag fyller 18!

Nedräkningen har äntligen börjat.
Spännande.

Fan för att vara höst barn alltså.
Påminn mig om att mina barn aldrig ska födas på hösten?!

Nu bär det av till lejon.
Puss.

ínte min dag.

Jag är redan hemma, var ju inte planerat. Men dagen som började så bra, blev kass. Stukade vänstra stortån på träningen, gör riktigt ont nu! Sen efter det när jag stod och sminkade mig åkte min foundation från makeupstore ner i golvet och gick i tusen bitar. Happ, 245 kr till man måste släna ut i onödan när det egentligen var halva flaskan kvar. Ekonomin tryter.

Så jag var på världens sämsta humör och det slutade med att jag gick hem. Blir massa plugg nu, sen tänkte jag se slutet på SATC filmen. Den är bra faktiskt..

Detta står på todolistan:
- Religon, 40 sidor att lära sig till på torsdag, "litet prov" knappast!
- Engelska, redovisning om polarbears i morgon.
- Internationella realtioner, prov torsdag.
- 300 sidor Jane Eyer kvar.

Jag hoppas fortfarnade att er dag är bättre än min.
På återseende.


goodmorning

Sitter här och myser med en kopp te och det vankas snart fotbollsträning i Vasa hallen, har börjat uppskatta de passen. Har sovit rätt kasst, har frusit hela tiden, eller ioförsej så sover jag aldrig bra nuförtiden. Måste vara stress?

Idag ska jag bara plugga och längta tills leon kommer hem från stockholm.
Hoppas du komemr få en bättre dag än mig.

Ciao!

du har ju hela veckan på dig.

Helgen har varit lugn, kolugn, dölugn. Och det behövdes. Veckan som var va tuff, veckan som kommer blir tuff, så jag behövde en lugn helg. Jag har bara myst, ätit god mat och träffat personer som jag tycker bra om! Jag har tillochmed testat nått nytt, jag skulle klippa svärmor. Hon fick ett infall så här på söndags kvällskvisten att attans så tråkig hon såg ut i håret. Så hon spännde ögonen i mig och frågade om jag ville klippa henne, jo de kunde jag väl. Körde på uppklippt, och ta mej tusan, det blev bra, fräscht helt enkelt.

Nu ska jag sätta på SATC filmen, töntig förkortning enligt mig. Och tänkte att om jag ändå ska se tjejigaste tjejfilmen så passar det ju att jag tar på mig min rosa morgon rock, mina rosa kanintofflor och skriver i min rosa dagbok med guldhjärtan på...
Nej, jag har aldrig varit nån tjejig tjej, and I will never become!

You are the better part om me.

lördag

Det blev ingen bowling igår utan jag och Leon gick och käkade på Kina, alltid lika gott! Får se om det blir bowling ikväll i stället.

Så jäkla tråkigt väder ute, skulle ut och springa men kände verkligen inte för det när jag såg vädret. Ge mig snö, värsta mysigt.

Nu håller jag på och lagar mat, eller ja, lagar och lagar, jag har slängt i pommes frites och nuggets i ugnen. Men det är riktigt gott, fasst man ska ju egentligen inte käka så mycket halv fabrikat!

bye


fredag!

Skönt med helg nu! Men iochförsig så tog jag helg inoficiellt redan i går, allt blir mycket lättare då.

Idag hade jag min muntliga svenska nationella redovisning, skönt att ha det gjort, och det gick väl över förväntan. Men jag lider av något konstigt, för efter varje gång jag har pratat inför klassen så kommer jag inte ihåg ett smack efteråt. Wierd.

Ikväll ska jag och Leon dra iväg till Köping för en omgång bowling. Det var döölänge sen sist. Sitter här och taggar, tänker verkligen inte förlora. ;)

Ha en bra helg, sup och svälj!
Men inte för mig, kör no alcohol this wekeend, ska bli så skönt..

oh my god

Jag och leon brottades för en stund sen, gud var barsnliga vi är, men i alla fall. Tillslut hamnade jag i underläge, det händer ju i princip aldriig;), nej men han håller fast mig och sätter sig på magen på mig. Då böjer han sig över mig och drar ut spott ur munnen, sådär när det hänger ut spott  och sen drar han tillbaka det. Det var bara att han misslyckades utan jag fick allt i örat. Blä.

Fajten var inte över där utan det var dags för payback time! Jag paktade med Leons 11 åriga lillasyster, och vi jagade honom ner för trappen och han lyckades barrikera sig i duschen. Då tog vi till det tunga atteleriet, vi slängde in muggar med vatten. Då fick vi oss ett gott skratt. Hehe.

Nu ska jag äta nått, alltid hungrig på kvällskvisten.


det börjar närma sig...

Gud ska veta hur länge jag har längtat efter min 18 års dag! Det blev nästan olidligt när Linn fyllde 18 den 14 juni, då var alla i mitt gäng 18 utom jag som hade sisådär ett halv år, a pice of cake, knappast! Men nu äntligen om 20 dagar är det min tur. Så jag tänkte skriva upp min lilla önskelista, kanske får en present av någon random persson, vem vet?!

- Pengar (man önskar sig det jämt och det känns alltid lika trist, men det behövs alltid)
- Present kort på make up store, mq och hm (erkänner att jag hellre väljer ut prylarna själv)
- Parfmyn, Versace Bright Crystal (dofta gott bör man ju)
- En resa (kommer jag aldrig få men hoppas kan man ju göra)

Bra trist önskelista, betyder det att jag är trist? ;)

Nej nu ska jag till Leon,  kärlek på han!
Ciao


farsdagspresent

När det är lika öde som på sibiriens karga slätter i plånboken så får man hitta något billigt att köpa i farsdagspresent. Men billigt behöver inte betyda dåligt. Jag passade på att kika in i Entré, där skulle jag kunna smyga runt och klämma på saker i timmar, såå mycket fint! Det slutade med att jag köpte en sån där glasflaska med någonslags mint godis i, så om man häller i vodka och låter det stå över natten så blir det mintshoot. Kostade mig endast 59 kr och känns som en helt okej farsdagspresent :)

Go on leave me breathless.


mässa

Det var riktigt bra på universitet smässan! Fick med mig en massa broschyer hem som jag ska kolla igenom ikväll. Just nu lutar det åt att jag läser vidare i stockholm. Fick ju tipset om att man skulle ställa sig i bostadskö redan nu, så det ska jag väl också fixa med?

Och jag är så trött, kanske skulle sluta ögonen ett tag här på soffan, sen väntar plugg!

hahahaha

Det här kan vara bästa skämtet eveer!

Två älgar sitter i en gran
Plötsligt landar en ubåt i granen brevid
Då säger den ena älgen:
- Han bor nog där



kväll

Hej.
Nu har jag läst 100 sidor i Jane Eyre, bara 400 kvar. Heja heja! Nej den är faktiskt inte så dålig utan det är nästan intressant att läsa en klassiker.

I morgon ska vi treor till Örebro på någon universitet slash högskole mässa, I will keep atention! Jag menar, jag tror inte det är någon som går i trean som just nu känner sig speciellt insatt i sånt! Den där syon är ju inte mycket för att informera inte, hon missade liksom att berätta att det var högskoleprov nångång i oktober... Henne vill inte jag hänga i julgranen.

I natt kommer jag sova gott, slipper trängas med leon i min 90 säng, hehe.
Nej han är mysigast :)


to be or not to be

Efter påtryckningar från en viss Mr. Eriksson är jag här igen och plitar ner några ord. :)

Jag skriver mitt i värsta stressen nångonsin! Det är så sjukt mycket att göra i skolan, och listan bara växer. Jag får nog snart göra som blondinbella snart, sjukskriva mig, det ter sig inte bättre.

Just nu är jag självhemma hos pappa, och det är såå skönt. Josse ska på bio och pappa jobbar över. Det är inte kul när alla är hemma här, då blir det revirkrig i vår lilla lilla trea. Så nu ska jag passa på att breda ut mig i soffan och läsa Jane Eyre.

Chipp.