Nått nytt

Ska på min första extrajobbsintervju någonsin idag. Är skapligt nervös, men de ska nog gå bra, eller rättare sagt jag hoppas att det gör det. Blev tok glad när Lena ringde och sa att jag skulle komma in idag. Det är äntligen något som går min väg! Det var ett tag sen nu.. Så nu väntar jag bara på mami och min kebabrulle, sen blir det duschen och fixa till mig så jag ser respektabel ut ;) 

Att börja dagen i en snödriva

Vaknade ganska sent idag, tänkte egentligen gå upp klockan 9, så man tar vara på tiden på lovet. Men när klockan ringde så hade jag världens huvudvärk, så det var bara att stänga av den och somna om. Klockan 11 slog jag upp ögonen och mådde någotlunda i alla fall. Så jag kilade ner och började göra gröt, startade datorn med msn&musik och tänkte kila ut en snabbis och hämta tidningen. Tog på mig pappas fin skor - de skor som var lättast att ta på sig - och gick ut med dom och pyamas. Hoppas ingen behövde se mig i den utstyrlsen och i den morgonfrillan jag hade. Men i alla fall. Tog mig ut till brevlådan och var på väg in igen när jag plötsligt halkar och landar rakt i den största snödrivan vi har på våran tomt. Hahaa, det var fult, men kul. Och inte förstörde den vurpan min daginte, utan snarare tvärtom, jag kommer vara barnsligt rolig idag. ;) Jag tror jag borde starta dagen i snödrivor oftare.

Remember to breathe

Det är inte lite som händer just nu. Många som ska stöttas, som man måste tassa på tå kring. När jag också behöver någon som håller mig om ryggen. Det är nu jag hade behövt dig som mest. Men den glädjen kommer jag aldrig ge dig genom att säga det, inte efter det som sades på msn här omdagen. Klart finns det några som finns där. Men jag har ända alltid haft svårt för att öppna mig, prata om mig själv, det sista jag vill är att folk ska tycka synd om mig. Allt är som sagt så grymt otajmat. Men "det som inte dödar, härdar", det är så sant.

And mami, I know that you will get trough this. Jag tänker inte komma ens ihåg det du sa tidigare idag..

Over and out'


Tjockiskväll

Hanna, Linda och jag har verkligen haft en riktigt tjockis kväll. Jag tog bussen in till stan vid fem och pasade på att ta en sväng förbi konsum och köpa en påse chips - med tanke på Lindas sug efter Sour Cream - och en stor påse lösgodis. Underbart! Eller ja i alla fall de första bitarna, sen äter man egentligen av bara farten. När jag väl kom hit möttes jag av kladdkaka och vanlijsås, tokgott. Och med tanke på att det var Linda&Hanna,- de sämsta kockarna jag känner i pricip - som hade gjort den så var den långt över förväntan, hehe.

Nu sitter gosisarna och spelar Crash Bandicot, vilket vi har tillbringat de senaste timmarna med. Att man kan bli så inne i ett tvspel.. Men det är ju så galet kul! :)

I morgon blir det gröt till frukost. Det kanske jämnar ut fett&socker intaget något. ;) Men jo just det, Linda och jag äter ju upp oss till fotbollslägret till Danmark om två veckor. Så det här med tjockis kväll var ju en kanon idé. Hehe. 

Over and out'


Det är inte lätt när det är svårt

Ja, så var man i en sån där ovälkommen jävla svacka igen. Och den här gången har jag misst flera tryggheter, bla M. Ja man kan sakna någon så det gör ont. Men jag har så pass mycket stake att jag kan erkänna att jag grävde min egengrav när det gälde honom. Tok mycket tankar och minnen som snurrar runt nu... Jag är alldeles för bra på att tänka för mycket, att göra allt negativt.

Sen är det andra saker som har hänt. Allt raseras! Jag känner mig inte ens trygg hemma längre. Det är i sånna här stunden som man märker vilka som bryr sig.  Och ja, jag har så bra vänner, ni har bevisat hur jävla bra ni är! Har aldrig förut litat så mycket på några förut. Känns så bra att veta att ni står där bakom mig. Tack!

Nej nu räcker det med negativt skrivande. Nu blir det sängen och Linas kvällsbok som Linn tvingade mig att låna idag, hoppas den är värd min dyrbara tid. Hehe.

Over and out'